11 Октомври, 2016 20:19 2 618 5

Къде е Ким?

  • северна корея-
  • ким чен - ун-
  • къде

Лидерът на Северна Корея не се е появявал на поредица от официални събития

Лидерът на Северна Корея Ким Чен – ун не се появи на церемония в Пхенян, по повод празника на покойния лидер Ким Ир Сен, съобщи Newsis.

Събитието е било посетено от всички висши официални лица в страната. Името на Ким Чен – ун обаче не е било в списъка на посетителите. Все още не е известно дали той е присъствал на церемонията, или името му е било премахнато от списъка по неизвестни причини.

Ким Чен – ун е отсъствал и от други събития. В това число е и концерт, отбелязващ 71-годишнината от основаването на Корейската работническа партия.

През тази година Пхенян извърши два ядрени опита. В момента напрежението с Южна Корея е крайно обтегнато. Според японските медии Ким Чен – ун е разпоредил създаването на междуконтинентална балистична ракета с обсег от 9,320 мили.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Може да са му дръпнали шалтера на Ким, и без тва му е крайно време.
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Къде се е завряло буренцето,може би е болен и естественно не се дава никаква информация.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 AbuTalib

    0 0 Отговор
    Не е длъжен да се появява, при това не обижда никого, тъй като засяга негов роднина.
  • 5 Д'Мин

    0 0 Отговор
    Ким е емигрирал в САЩ, ужасен от репресивния режим в страната си.
Новини по държави: