Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 10:54 949 2

Клинтън води на Тръмп с 8 процента

  • хилари клинтън-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • президентски избори

Третият и последен дебат между двамата ще се проведе в Столицата на хазарта - Лас Вегас на 19 октомври

Клинтън води на Тръмп с 8 процента - 1
Снимка: БТА/АР

Кандидатът на демократите за Белия дом продължава да води пред своя републикански опонент в предпочитанията на американците, предадоха медии зад Океана.

Хилари Клинтън има преднина от 8 процентни пункта в намеренията за гласуване на президентските избори на 8 ноември. Социологическото проучване е проведено в деня след втория дебат между двамата в неделя.

Събитията в университета Вашингтон в Сейнт Луис, щата Мисури, потвърдиха очакванията, че Тръмп се намира в изключително затруднено положение по-малко от месец преди вота. Милиардерът трябваше да отговаря на неудобни въпроси около скандалните си коментари за жените.

Четиридесет и пет процента от анкетираните твърдят, че ще гласуват за бившия държавен секретар. 37 на сто предпочитат Тръмп. 18% от анкетираните гласоподаватели обявяват, че няма да пуснат бюлетина за нито един от двамата.

Третият и последен по закон дебат между двамата кандидат-президенти ще се проведе в Столицата на хазарта - Лас Вегас на 19 октомври. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    0 0 Отговор
    В Сирия все едно историята се повтаря от времето на Първата световна война..вместо Османска империя имаме Турция,вместо Англия САЩ.. Русия си е Русия..Германската империя тоя път е без армия.. Англия е извън играта,Франция не я бръснат..и картите пак се раздават
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Тези двамата на снимката били братовчеди...
    Хасане, носи си новите дрехи. Тези идиоти ще изпепелят тази планета. Експериментът човечество се оказа напълно неуспешен и се закрива.