13 Октомври, 2016 00:45 1 694 2

Тръмп атакува: Защо никой не отразява WikiLeaks?

  • доналд тръмп-
  • wikileaks-
  • хилъри клинтън

Кандидатът за президент на САЩ не разбира защо не се обръща внимание на данните за Хилър Клинтън

Тръмп атакува: Защо никой не отразява  WikiLeaks? - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп атакува американската преса, за това, че не отразява разпространените от WikiLeaks  имейли от кореспонденцията на Хилъри Клинтън, съобщи Fox News,

Според кандидатът за президент на Републиканската партия разкритията са потресаващи, но той самият не може да разбере защо не им се обръща достатъчно внимание.

„Пресата не иска да пише за това. Там говорят с голяма неохота за WikiLeaks. Публикуваните данни показват, че тя е лъжец. Пресата обаче явно не се интересува от това. Дори, докато пътувам се появяват разни неща, но никой не го отразява“, заяви Тръмп. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преститутките нямат почивен ден

    0 0 Отговор
    Морал и преститутка са не съвместими!
  • 2 ДРЪН ДРЪН

    0 0 Отговор
    ГАТ ГО ХВАНАТ НА КАЛЪП КАТ КЛИНТЪН ТОГАА ДА ГО СЪДЯТ А ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ Е РАЗХОЖДАЛ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ ИЛИ ПРЕВРЪЗКА САМО ДА УСЕТИ АРОМАТА НА СВЕЖА ПЛЪТ.