14 Октомври, 2016 20:10 1 403 2

Тръмп не бил давал интервю за сръбско издание

  • доналд тръмп-
  • неделник-
  • сърбия-
  • бомбардировки-
  • интервю

Сърбите лъжат, обявиха от щаба на републиканеца

Тръмп не бил давал интервю за сръбско издание - 1
Снимка: БТА/ AP

От щаба на Доналд Тръмп обявиха, че кандидатът на републиканците за президент на САЩ не е давал интервю за сръбското издание „Неделник“, съобщи „Нюзуик“.

Съветникът на републиканеца Джейсън Милър заяви, че разпространената информация е лъжлива и добави, че очаква извинение от сърбите.

„Неделник“ съобщи, че Доналд Тръмп е дал специално интервю за тях, в което се извинява на сръбския народ за бомбардировките през 1999 година от НАТО.

„Бомбардировките срещу сърбите, които са били наш съюзник и в двете световни войни, бяха голяма грешка. Сърбите са добри хора. За съжаление администрацията на Бил Клинтън направи голяма бъркотия на Балканите“, е казал Тръмп според изданието.

Джейсън Милър обяви заяви, че той не е давал интервю за „Неделник“ и не се е извинявал за натовските удари по време на войната в Югославия.

Белградското издание също излезе с официална позиция, съобщи радио „b92“. „Неделник“ не изключва възможността самите те да са били измамени, както и желание на щаба на Тръмп да се разграничи от неговото извинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 краварски трол

    0 0 Отговор
    Това ще да е руска хибридна атака!
  • 2 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    И тоя Тръмп не го слуша главата ! Може да е някой комарджия от каубойските филми !