Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 21:11 3 896 3

Заложническа драма в Белгия

  • брюксел-
  • заложници-
  • драма

15 души са взети за заложници

Въоръжен мъж държи 15 души за заложници в предградието на Брюксел - Форе, съобщи „La Libre“.

Заложниците са държани в супермаркет. Според местни медии става въпрос за опит за обир.

Най-вероятно става въпрос за един човек, въоръжен с нож или пушка.

Отряди на спецчастите вече са на мястото на събитието. Над сградата лети хеликоптер. Свидетели твърдят, че похитителят вече е отправил искане да не влиза  затвора.

Полицията обяви, че вече е заловила похитителя, който е бил въоръжен с нож. Ситуацията е била решена без пострадали или инциденти. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    да предположим че иде реч за чужденец от авганистански или сирийски произход.
  • 2 Шляхтиц

    0 0 Отговор
    Нищо ново в ежедневието. Необходими са мерки.
  • 3 еврогейска държава

    0 0 Отговор
    Хм, да държиш 15 заложника въоръжен само с нож.........на това би завидял даже и Рамбо. Когато по напред в статията прочетох, че нападателят е бил въоръжен с нож или пушка бях готов да се обзаложа за пушката, обаче явно съм се излъгал и се оказва, че белгийците са с много малки топки. И представете си, там е централата на ЕС и тия хора ни казват какво да правим. Ако въпросният пишман обирджия с ножа беше пробвал същия номер в някоя източноевропейска страна докато дойде полицията вече щеше да е порядъчно респектиран от "заложниците", а дръжката на ножа щеше да му е навряна, а познайте къде.
Новини по държави: