20 Октомври, 2016 20:45 1 530 3

Вашингтон сериозно се закани на Северна Корея

  • вашингтон-
  • закани-
  • северна корея

Америка е готова да нанесе съкрушителен удар

САЩ осъдиха последния опит за ракетно изстрелване на Северна Корея, съобщи The Straits Times.

Американският министър на отбраната Аштън Картър заяви, че Пхенян може да очаква съкрушителен отговор, ако си позволи да атакува САЩ или съюзници на страната.

„Ние силно осъждаме последния ракетен опит на Северна Корея, който дори провалил се, нарушава няколко от резолюциите на Съвета за сигурност на ООН. Това само засилва нашата решителност за работа с Южна Корея за сигурността на полуострова.

Не си позволявайте грешни мисли. Всяка атака срещу САЩ или наши съюзници, няма да бъде просто победена. Всяко използване на ядрено оръжие ще бъде последвано от ефективен и съкрушителен отговор“, заяви Картър. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Да ги е*а в лидерите, тези идиоти превърнаха Европа в Либия и Афгана и обрекоха европейците и поколенията ни на терор, джихат и ислямизация.
  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Нека САЩ се опитат,но знаят че този е луд и ще им отвърне.
  • 3 Киро

    0 0 Отговор
    Американците ще смачкат прасето за минути, ако се наложи.
    А прасето я има, я няма 10 ядрени ракети, ще ги свалят на първата минута.