Тема: Украйна

22 Октомври, 2016 10:59 3 226 26

Украйна щяла да защити Европа от руските танкове

  • украйна-
  • андрей парубий-
  • русия-
  • защити-
  • агресия-
  • танкове-
  • прага-
  • европа

Киев няма да допусне руски танкове да достигнат Прага

Украйна щяла да защити Европа от руските танкове - 1
Снимка: БТА/ AP

Украйна ще направи всичко, за да защити Европа от руската военна агресия. Това заяви говорителят на Върховната рада Андрей Парубий, цитиран от ТопРе.

Киев няма да допусне руски танкове да достигнат Прага отново, но за това се нуждае от подкрепата на целия цивилизован свят, каза още Парубий.

Според него политическата атмосфера в Централна Европа се е променила. Украинецът е убеден, че Европа работи с руски агенти, които обаче губят влиянието си.

Думите на Парубий идват на фона на приетата от украинския парламент декларация, която описва Нацистка Германия и СССР като „агресори“.

Киев одобри документа, който изразява солидарност с Полша и Литва, почита жертвите на кървавия конфликт и осъжда „чуждите агресори“. В редовете се посочва, че пактът Рибентроп-Молотов въвлича света във война. 243 украински депутати приеха декларацията.

„Пактът между двата тоталитарни режима доведе до Втората световна война, стартирала с германската агресия, последвана и от СССР. Последиците от това бе окупирана Полша – от Германия и СССР – а по-късно и окупирани Литва, Латвия и Естония“, се казва в документа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 1 Отговор
    АХАХХАХАХА!!!
    Това са думите на Хитлер, който щял да спре монголските оеди от Изтока!!!
    А после 900 дни мори от глад и хлад 5 милиона души и бомбандирва и обстрелва Петербург - перлата на Севера!!!
    Разори и ограби Петергоф, Пушкин и другите памятници на културата!!!!
    USraina е руската Македония!!
    Ще спират руските танкове на Луната, ако си я вземат от нашите макета обаче!!!!
  • 2 Трол

    0 1 Отговор
    Е може ли такава простотия!

    Коментиран от #4

  • 3 Kcaniba

    0 1 Отговор
    Това е много опасна пропаганда, която изхожда от киевските милитаристи...
    Вижда се от тяхната риторика, че мазохистично и страстно желаят да бъдат преддверие към Третата Световна Война!!
    А също така по заповедите от пентагона предполагам, дори и се надяват, да са бойното поле, на 3-та Световна Война!!!
    Преди време, когато американските ОСВОБОДИТЕЛИ са направили най голямата си база в в света, Германия се надяваше да бъде бойното поле... Американски бази в USraina няма да има.

    Без танкове, с 3 точкови удара от стратосферата ще бъде решен въпросът. Както и Крим не остана украински, защото американските бази вече са били нарисувани в картите на НАТО там.
  • 4 бате Владо

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трол":

    Може може, американците и техните евро подлоги здраво са навили пружините на украинските посерковци дето управляват там в момента. Къде с пари, къде с обещания и гаранции за светло бъдеще, само че след като съвсем скоро руснаците спукат американския балон такива като Потрошенко и тоя дето се пъне че щял да спира руските танкове ще прекарат краткия остатък от живота си в някоя уранова мина в Русия.
  • 5 а стига бе

    0 1 Отговор
    Хаааххаха......тия вече са тотално неадекватни.....https://youtu.be/tpIVbgOSvqU..........Това е интервю със много ерудирани общественици,на немската телевизия.Жалко че няма превод на български-причините са ясни.
  • 6 НАТО

    0 1 Отговор
    ВЕДНАГА НА ЗАЩИТНИЧКАТА НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ УКРАЙНА ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯТ СЛЕДНИТЕ ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ : ПТУР ТОУ,КОЙТО Е ИЗВЕСТЕН СРЕД РУСКИТЕ ТАНКИСТИ КАТО ЗАЛИЧИТЕЛ !!! СИРИЙСКИТЕ(НА ДИКТАТОРА ЕСАД) И РУСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ТАНКИСТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА С ПАМПЕРС !!! ЧУЯТ ЛИ ЗА ПТУР ТОУ РУСКИТЕ ТАНКИСТИ ИЗПУСКАТ КАФЯВО ПО ГАЩИТЕ !!!
  • 7 Колев

    0 0 Отговор
    Тези пак са препили яко
  • 8 Киро

    1 0 Отговор
    Съскат, съскат, копейките!

    Браво!

    Украйна е европейска държава, за разлика от сибирските толупи!

    Коментиран от #9

  • 9 Kcaniba

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    в смисъл...Европейска!!???
    Това по география го пропусна ли в школото, че географското положение слагаш като предимство предт улупите))))
    Ахаха многоо мъкааааа
    тРролчееее

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Карли

    0 1 Отговор
    Има си ХАС, нали това МЕКЕРЕ НА ХИТЛЕР наречено БАНДЕРА- ТЕХНИЯТ НОВ национален герой е гуруто на новата им англосаксонска-еврейска политика. Като за капак и нашият ТЪПОЪГЪЛНИК ЩЯЛ ДА ГЛАСУВА ЗА НОВИ санкции с/у Русия. ЕВАЛЛА на МАТЕО РЕНЦИ!!!!
  • 11 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Как и с какъв акъл можеш не само да си мислиш,но и да го твърдиш,че географското положение на дадена държава не може да е страхотно предимство?Ами нали ако България граничеше като Унгария и Чехия примерно със богати и цивилизовани страни като Швейцария,Австрия,Германия и т.н. нямаше да бъде на това дередже както в културно,така и във финансово отношение?Или си мислиш че да граничиш със луда Македония,съветска Югославия,подла Гърция и мюсулманска Турция е същото?Ще ти кажа и още нещо,което дори и животните го знаят-По-добре да си куче на богат господар,отколкото на беден.Защото когато богатия се храни,от трапезата му падат "мръвки",докато от трапезата на бедния дори и трохи не падат,защото като се нахрани,акуратно събира трохите,прави ги на топче и ги поглъща...дълбокомислено!Аре оставям те да отгатнеш кой е бедния и кой -богатия господар!

    Коментиран от #15

  • 12 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Така е, БГ "евроатлантиците" по принцип са нискоморални продажници, тъй че не бива да ни очудват писанията им. В желанието на украинските подлоги да спират руската агресия веднага се усеща една важна подробност(всъщност единственото важно нещо в цялата история), а именно - ще го направим ама ако ни помагате и подкрепяте(основно финансово)
  • 13 Карли

    0 1 Отговор
    ДО НАТО- новобранец, знаеш как се организира съвременна танкова атака? Една полоса от 50 км. дължина и широка 2-5 км.се се тропосва с фугасни и каквито искаш снаряди предварително, та всичко да замирише на мърша и стопено стъкло и желязо и познай с колко км. в час ще се движат колони от танкове и друга техника.
    Още 1968 год.на остров ДАМАСКИН руснаците стопиха всичко, та още КИТАЙЦИТЕ се стряскат НА СЪН до ден днешен.Няма смисъл да те ограмотявам с новите руски оръжия от което ХАМЕРИКАНЦИТЕ ГАЗ пикаят.Ако следиш събитията -"пияните руснаци'не се дуят ПРОСТО СИ ДЕЙСТВАТ.

    Коментиран от #24

  • 14 гост

    0 1 Отговор
    " Киев няма да допусне руски танкове да достигнат Прага отново, но за това се нуждае от подкрепата на целия цивилизован свят"Киев няма да ги допусне пък целия свят да помага.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иво

    0 1 Отговор
    Украинците са изтрещели тотално. От 2 години всеки ден руски танкове нахлуват в треперещата от страх Европа, а танкове няма, няма и да има. Ей, не е лесно да си хиперактивен параноик.
  • 17 незнайко

    0 1 Отговор
    От къде Денис Джамбазов взима тази информация ? САЩ са промили мозъците и на нашите кореспонденти. Когато се говори за агресия, тя винаги идва от САЩ. САЩ са тези, които искат да управляват СВЕТА.
  • 18 Bushman

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Пактът между двата тоталитарни режима доведе до Втората световна война, стартирала с германската агресия, последвана и от СССР. Последиците от това бе окупирана Полша – от Германия и СССР – а по-късно и окупирани Литва, Латвия и Естония“

    И какво, да не е лъжа? Може ли някой да оспори горното?

    Коментиран от #19, #23

  • 19 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Bushman":

    Шизо, объркал си статията!
  • 20 Трол

    0 1 Отговор
    Хихихии...
  • 21 909 БЪЛГАРИЯ

    0 1 Отговор
    ХА ХА ХА ТИЯ ХАХЛОЦИ УКРАИНСКИ ИЛИ СА ЛУДИ ИЛИ МНОГО ПИЯНИ МНОГО ВОДКА СА ИСПИЛИ НА ЕКС !!!
  • 22 Уууууу

    0 0 Отговор
    Този украинец Парубий по тъп и необразован от Боко Тиквата и всички Бокови Помияри ръсещи Тъпотии тук в сайта...Не е нужно Русия да прегазва Украйна за да стигне до Прага..Има една област РУСКА ...Калининградска..голяма колкото Македония която се намира зад Украйна близо доГермания залепена на север от Полша...Украинците след тях ли ще бягат...
  • 23 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Bushman":

    естествено че не е лъжа!само дето на путиновите фенове не им оттърва истината!
  • 24 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Карли":

    тва сигурно е някои стар виц?сега не е 1968 година само да те предупредя и въпросните фугаси могат да работят само ако в небето над тях няма самолетчета .иначе тези с фугасите замирисват на мърша доста по-бързо от тези дето целят.справка армията на ирак при садам.

    Коментиран от #25

  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Сега не е 68г. ,макар и преди това да са падали на руска земя ам. самолети поразени от ПВО. Там където има модерно и дългобойно ПВО 300-400км.,птички не фъркат ,и народите не могат да бъдат "демократизирани"..Самите западни експерти оценяват своите шансове така 68% от самолетите няма да се върнат от Русия след първото си нападение.А през какива чадъри могат да нахлуват спокойно танкове и др. .
  • 26 Д'Мин

    0 0 Отговор
    Ура, вече съм спокоен! Украйна ще ни пази от азиатските орди! Бях се сакалдисал по едно време кой ще ни защити от Путин, но сега, сега вече живота е по-друг. Имаме си Козяк с нейните тролчета и евроатлантикогейски ценности, имаме си и защитник, като Украйна, абе пей сърце. Отивам на си харча парите!
Новини по държави: