29 Октомври, 2016 23:00 1 114 1

САЩ похарчили над 17 млрд. долара за военно разузнаване

  • сащ-
  • разузнаване-
  • военно разузнаване-
  • бюджет-
  • похарчени-
  • военни

Парите са били похарчени в рамките на фискална 2016 година

САЩ похарчили над 17 млрд. долара за военно разузнаване - 1

Американските военни са похарчили почти 17,7 милиарда долара за военно разузнаване през 2016 г. Това стана ясно от прессъобщение, публикувано в сайта на министерство на отбраната.

Военната разузнавателна програма на САЩ включва отдели и агенции на Прентагона, които поддържат американските военни тактически операции.

Според съобщението, повече подробности около изхарчените през тази фискална година, която приключи на 30 септември, няма да бъдат оповестявани.

Причината за това е, че цифрите от бюджета на програмата и подробности около нея, са класифицирани и разпространяването им би застрашило националната сигурност на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шлемник мангалски

    0 0 Отговор
    Охаа бая крадене е паднало, само за да разузнават къде е „Адмирал Кузнецов” са дали 2 милиарда! А останалите са за разузнаване на сирийските правителствени позиции, да знаят къде да бомбандират жолници и училища и да пращат ИДИЛ да се бие с тях.