Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 13:13 2 529 0

Надлез в Италия рухна под тежестта на ТИР (видео)

  • италия-
  • тир-
  • камион-
  • надлез-
  • загинал-
  • ранени-
  • рухна

Инцидентът станал часове, след като властите поискали затваряне на пътя

Надлез в Италия рухна под тежестта на ТИР (видео) - 1
Снимка АП/БТА

Един човек е загинал, след като надлез на магистрала, северно от италианския град Милано се срути под тежестта на камион, превозващ извънгабаритен товар. Инцидентът, за който съобщава агенция АНСА, е станал в петък вечер, след предупреждение на пътните власти за затваряне на пътния участък.

При инцидента, станал на магистралата свързваща градовете Милано и Леко, е загинал един човек, а други четирима, сред които три деца, са били ранени.

Надлез в Италия рухна под тежестта на ТИР (видео)

Децата и шофьорът на ТИР-а, който е българин, са били откарани в болница в близкия град Леко, съобщи „Кориере дела сера”. 50-годишният мъж е с травма на гръдния кош.

Инцидентът е бил заснет от пътна камера. На кадрите се вижда как, при преминаването на ТИР-а, надлезът пропада и се сгромолясва върху пътното платно в момента, в който отдолу преминава лек автомобил.

В събота, службата, отговаряща за поддръжката на пътищата в страната съобщи, че е издала препоръка участъкът да бъде затворен, след като парчета бетон са паднали от него по-рано в деня на инцидента.

Италианската полиция заяви, че камионът е превозвал стоманени бобини, с обща маса 108 тона, и е бил обозначен като извънгабаритен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: