Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 07:09 1 245 0

Мелания Тръмп защитава децата на Америка

  • мелания тръмп-
  • избори-
  • сащ

Като първа дама тя ще се бори с тормоза в социалните мрежи

Съпругата на Доналд Тръмп – Мелания обяви, че основната цел в евентуалния й период като първа дама на САЩ ще е борбата с тормоза в социалните мрежи, съобщи CNN.

„Неприемливо е 12-годишно момче или момиче да търпи присмех или тормоз. Още по-неприемливо е, ако това става чрез някой със скрито име в мрежата. Трябва да намерим по-добри начини, с които да общуваме.

Ние трябва да защитим достойнството и правата на нашите деца в социалните мрежи.  Нашата култура е жестока и груба за децата и тийнейджърите. Ако съм достойна за ваша първа дама, аз ще се опитам да променя това. Сигурна съм, че Доналд Тръмп може да бъде прекрасен президент“, заяви Мелания Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА