Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 16:44 13 860 20

Ромски бой приземи самолет (ВИДЕО)

  • бой-
  • роми-
  • самолет

Баба и стюардеса отнесли шамарите

Самолет, пътуващ от Брюксел до Малта, трябваше да кацне в Пиза заради масов бой на борда, съобщи „Сън“.

Счита се, че започналите боя са от ромски произход. В мелето възрастна жена била ударена по главата, като шамари изяла и една от стюардесите.

Пътниците са били принудени да се включат в разправията, за да разтърват биещите се. В един момент капитанът трябвало да обяви, че подобно поведение е „неприемливо“, преди да приземи самолета аварийно.

Томи Енгерер е бил един от пътниците в самолета. Той разказва, че хаосът е продължил 10 минути преди екипажът на самолета да вземе мерки за аварийно кацане. Той описва биещите се „като хора, най-вероятно от Източна Европа, с ромски черти“.

Полицията е арестувала побойниците веднага след кацането на самолета. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    1 1 Отговор
    Преди да станат източноевропейци, циганите са били французи. До 1945 г. циганите са били масово избивани и прогонвани от западните европейски държави и нямам в предвид само в нацистките концлагери, било е масов спорт. Разбира се западноевропейците са унищожили повечето от тези нелицеприятни документи от своето минало и се правят на дръж ми шапката, но това са хора при които лицемерието и двойните стандарти са им по рождение. Това нещо обаче циганите трябва да го знаят, че е било и, че се прикрива.

    Коментиран от #10, #19

  • 2 Dr Dre

    1 0 Отговор
    На мен ми приличат на пакистанци... но младежа със слушалките е от Източна Европа... само се скатава и озърта... ;-)
  • 3 Васичка Атанасова

    2 1 Отговор
    циганите като са много са курназ
    ама сами
    са мишоци
  • 4 сноу

    1 1 Отговор
    Няма друг начин да успокоиш м....л освен да го гръмнеш...В историята е пълно с хиляди примери един от друг по-човечни но в крайна сметка без резултат-явно са ги имали за човеци и..грешка ...Това е тъпо и нагло ,нещо между неандерталец и питекантроп което се укротява само с дърво...
  • 5 Картър

    0 0 Отговор
    Имам приятели цигани и мога да кажа, че са много точни хора. Особено тези които са християни, по манталитет и начин на живот са едно към едно с българите християни. Циганите са много интуитивни и ако изповядват наистина мирна религия като християнство, индуизъм или будизъм се развиват и израстват като личности. Тези, които не вярват ...

    Коментиран от #16

  • 6 Бастен

    0 1 Отговор
    И като са много са мишоци!
    Натърти един качествено и им виж реакцията ;)
  • 7 Ъпсъ

    0 0 Отговор
    Сега да ги осъдят циганите по законите за въздушен тероризъм и да лежат поне 10г. Там не е като тук да ги толерира и полиция и съд!
    За съжалени такива случки, ще зачестяват прекалено много са чувстват се безнаказани , имат "права" и това е резултата!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Bilgarin i ROMCE

    0 0 Отговор
    Tova e pilna glupost nyama romi nyama bilgari deto birzo se yadosvat ednakvi sa zasto evropeyci ne obicat Bilgariya
    zastoto i romi bilgari sa nacisti tiy sa sviknati v samata dirjava nyama kak da sviknat v evropa tova e normalno samata dirjava kapana..
  • 10 ддд

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    ти на чия страна си бе?
  • 11 555

    0 1 Отговор
    Ма как бе...........на запад нали сте ги интегрирали и даже ни заливате с акъл как да ги интегрираме и ний. Леле ужас-малък пропуск в интеграцията. Ааа...да бе те били източни още на са се интегрирали,простете им и ги интегрирайте.Дайти им по 20 000 евра и те ще ви разберат и тутакси ще се поправят.При нас е така.
  • 12 иКоАко

    1 0 Отговор
    Предпочитам средностатистически циганин пред лицемер българин с напомпано самочувствие, чувство за безпогрешност и "келнерско" самочувствие, излъчващ изражение стил Бате ББ.

    Коментиран от #20

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сталин

    0 1 Отговор
    "Има цигани има проблем няма цигани няма проблем"
  • 15 тоест

    0 1 Отговор
    Къде са ХК и Амнести ве? как така не се чуха? Веднага да направят офиц.иално изявление, че над невинните малцинства, с нарастващ като хлебарки брой на секунди в света се е извършило тежко репресиращо уронващо престижа действие! Де сте ве, тарикати? И веднтага Съда в Страстлург да пролае, че не е добре да се карат такива лица да слизат от самолета ако се скарат и сбият! А горивото трябва да го платят останалите данъкоплатци и разходите по полицейската операция и другите, щото са главанаци хорцата да търпят продажни лекета на власт да им натрисат простотиите си като диктат! Ето това липсва като новина....
  • 16 тоест

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Картър":

    Работя с почти всички в завода са цигани. Работят яко. Някои обаче не ми допадат не защото са цигани, а защото са с един вряваджиййски манталитет - пушат в тоалетните викат постоянно, абе дивашка работа. Но много са добре възпитани, не правят нищо лошо работят си, харесват ми. Всъщност аз харесвам или не харесвам човешко поведение морал, а оттам и всеки индивид според постъпките или ми харесва или не. Затова, че ненавиждам тия дето крадат по хората, дето нападат невинин хора но не защото са цигани или не, а защото са вандали. И съм за смъртно наказание над обирджии изнасилвачи лъжесвидетели под клетва и други подобни вандалщини. Но политиците си развяват коня за да лапат и дълги години нарочно толерират бандитизма- и БСП и ДПС и ГЕРБ и СДС и останалите били на власт. Иначе съседа е циганин, работи си градинката му е като аптека. Но не всеки е такъв. Има и цигани и цигани.... Но и Ганьовците ни са така - има и българи и българи... Навред е така - има хора и вандали....
  • 17 рес еоод

    0 0 Отговор
    И аз работих с циганин джоревец,лъжеше та пушек се вдига,неграмотен,но не крадеше
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Капота

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Доста интересен коментар ! Не бих се учудил да е истина !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: