7 Ноември, 2016 06:30 1 156 0

Тим Кейн: ФБР помага на Тръмп

  • тим кейн-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Според него в организацията има служители, които подкрепят кампанията на републиканеца

Тим Кейн: ФБР помага на Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Кандидатът за вицепрезидент от Демократическата партия на САЩ заяви, че определени служители на ФБР работят в подкрепа на кампанията на Доналд Тръмп, съобщи Fusion.

Тим Кейн е кандидат за вицепрезидент на Хилари Клинтън. Това стана няколко дни, след като директорът на ФБР Джеймс Коми обяви, че се разглежда варианта за възобновяване на разследването за изтичането на служебни имейли от частния сървър на Клинтън.

„За съжаление смятам, че във ФБР се проявиха като пробито сито. Смятам, че е логично това да се обясни с наличието на хора, които работят в подкрепа на кампанията на Тръмп“, заяви Кейн.

Все пак той добави, че не вярва, че това ще повлияе на изборите.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА