8 Ноември, 2016 10:05 1 992 7

Обама уволнява шефа на ФБР?

  • барак обама-
  • джеймс коми-
  • фбр-
  • уволнение-
  • избори

Чистка заради имейлите на Хилъри Клинтън

Обама уволнява шефа на ФБР? - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Барак Обама ще уволни шефа на ФБР Джеймс Коми след изборите, съобщи „Дейли мейл“, позовавайки се на източници от Белия дом.

Близък съветник на държавния глава го е убедил да бие шута на директора на бюрото след изборите за президент.

Причина за решението на Обама е подновеното разследване на ФБР срещу Хилъри Клинтън дни преди съдбоносния вот в Щатите.

Източници във ФБР пък сподели, че в бюрото не са доволни от работата на Джеймс Коми, който е нанесъл сериозни щети на институцията и е загубил доверието на своите колеги.

В края на миналия месец от лагера на демократите обвиниха Джеймс Коми, че се опитва да повлияе на изборите на американска земя. Хари Рийд обвини бюрото, че е прекрачило границата, разкривайки, че разследва имейли на Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Обама доказа, не само, че е истински борец за "мир", но, че и мястото му не е в Белия дом. Дутерте бе много прав когато го нарече син на кучка.)
  • 2 Абе празни кратуни са

    0 0 Отговор
    Това е демокрацията в САЩ-щом не си изгоден на управляващите(макар че си гледаш работата) те уволняват....Просто защото си казал истината...бахххх тая тяхна демокрация.Това ако беше станало в Русия,досега "свободните медии "да бяха направили Путин по-черен и от Обама....

    Коментиран от #3

  • 3 Руски резидент

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе празни кратуни са":

    ПаренЬ,
    Не така грубо. То е ясно, че за всичко са виновни американците, но сега политиката е да не сме толкова остри. Свършваме парите! Вече бръкнахме дълбоко и в социалните фондове и ни трябва достап до кредити от световни банки. Ако трябва ще им се надупим и на тях, както се надупихме на турците. Важно е товариш Путин да си запази властта. Иначе, кой ще ви плаща, а?

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Руски резидент":

    Е как кой? Който плаща и сега - ЕС и американските НПО-та!
  • 5 бббббб

    0 0 Отговор
    А,ако спечели Тръмп ... ????
  • 6 Morgoth

    0 0 Отговор
    Е то е ясно, ако не го уволни той ще го направи Клинтън като стане президент. Шефа на ФБР е заел открита позиция на страната на Тръмп и знае какво рискува. Но сигурно е договорил и какво ще спечели, ако Тръмп стане президент.
  • 7 Д'Мин

    0 0 Отговор
    Няма да гледате чуждите презденти, докато не изберем онова чудо на природата за майка на нацията!!!