Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 17:03 1 536 4

Обама покани Тръмп в новия му дом

  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Той го поздрави с победата на изборите

Обама покани Тръмп в новия му дом - 1
Снимка: БТА/AP

Действащият президент на САЩ Барак Обама поздрави Доналд Тръмп за победата му в изборите за следващ президент, съобщи ABC.

Говорителят на Белия дом Джон Ърнест заяви, че Обама се е обадил на Тръмп и на Хилари Клинтън веднага след обявяването на изборните резултати.
Обама е поздравил и двамата кандидати за тежката кампания. Той е отправил покана на Тръмп за среща в Белия дом в четвъртък.

Обама беше еди от най-големите привърженици на кандидатурата на Хилари Клинтън за президент на САЩ. Известни са и неговите нападки към Доналд Тръмп.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Тръмп да избягва всякакви неофициални срещи с Обама, за да не бъде отровен. Не се шегувам, има подобни прецеденти и в американската и в световната история и не си заслужава да се подлага на подобен риск, докато на съвеста на Обама тежат хиляди невинни човешки животи и един в повече за колекцията е добре дошъл!(

    Коментиран от #3

  • 3 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Картър":

    Кой го гони параноята? Лично аз вярвах, че управляващите света са определили климакса за президент. Или няма световна копспирация, или онези в сянка са ни приготвили майтап.
  • 4 ААА

    0 0 Отговор
    Честит ви нов началник българи. Макар и да важи правилото- На малко прасенце и на нов началник ,не бързай да се радваш,че не се знае каква голяма свиня може да излезе от него.