9 Ноември, 2016 20:55 2 585 7

Пиячка и мезета в Кремъл. Кефят се на Тръмп

  • русия-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Жириновски направи парти по случай изборите в САЩ

Руският депутат Владмир Жииновски даде банкет в Кремъл по повод победата на Доналд Тръмп в изборите за президент на САЩ, съобщи РБК.

Това е станало по време на почивка в парламента, като той е почерпил депутатите от Либерално – демократическата партия. Жириновски е платил 100 000 рубли за напитки и почерпка.

Според него сега САЩ ще се месят по-малко в делата на Русия.

„За новата вътрешна и външна политика на САЩ и по-добрите отношения с Русия“, вдигна тоста Жириновски.

На една маса той беше сложил шампанско, пилешко , колбаси и маслини.

Жириновски многократно призовава американците да гласуват за Доналд Тръмп.


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 епа ти

    0 0 Отговор
    А вероятно на "Дондуков" Плевнята и Баце и гилдия седят опечалено вдигат траурни наездравици и ронят сълзи? Е кой ти знае? но определено Тръмп е НОВОТО в света. Не зная какво би правил, но много народ гласува надежди в него и в САЩ и другаде. Вероятно ще е по-склонен към диалог и по-малко агрессивен към Россия от Клинтън? Ние разпънати поради политиците ни между чука и наковалнята естественно е, че ще се чудим какво става? Нашите политици са двуполови - единият път се мазнят на кремъл, вторият път на Уошингтън. Ние не харесваме такова подлизурство, но не ни питат. Искаме добри огношения и с Кремъл и с Уошингтън, но тия тук само ни размятат по фланговете и само я духаме.

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "епа ти":

    Боко и компания ще трябва да си преосмислят политиката на "на**зване", защото при Дони тая песен не върви, а може и в неделя да им кажем "чао" едно от двете...

    Коментиран от #3

  • 3 От мерцедес на каруца

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Mercedes-Benz":

    Чао ще кажеш на "Боко" ама какво ще си докараш после ? Май не мислите много по този въпрос ? Но си заслужавате той да си тръгне и да почне старата песен

    Коментиран от #4

  • 4 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "От мерцедес на каруца":

    Коя стара ? Няма стара бокоподлизурковци не разбрахте ли , че хората искат пълна промяна , не търпят вече ........ ама и ти като идола си си тръгнал да плашиш ....... ама гаргите!

    Коментиран от #5

  • 5 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кольо":

    Темата е Жириновски и пукницата в Кремъл, ама ние нашата си подкарахме. Че да те питам следното.
    Да речем, че не е Боко, кое това "ново", което виждаш да иде след него? Щото аз виждам да иде БСП и ДПС. Или нещо различни телевизии гледаме.
    Айде мерси.
  • 6 БАЙ ХОЙ

    0 0 Отговор
    Винаги съм бил срещу комунистите, но този път съм за генерал Радев.Долу ГЕРБ.
  • 7 Тодоров

    0 0 Отговор
    Росене, не подвеждай и не заблуждавай читателите. Пиячка в Кремъл - пълни глупости ! Парламента Е ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ КРЕМЪЛ, а и интериорът на снимката изобщо не е от Кремъл. Това най-вероятно е стаята на ЛДП. От къде си измисляте или препечатвате такива "свежи новини".
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания