10 Ноември, 2016 08:29 3 974 4

Тръмп докопва тайните на САЩ

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • сащ

Скоро започват брифингите на секретните служби

Тръмп докопва тайните на САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

Много скоро служителите от секретните служби на САЩ ще започнат да изнасят същите брифинги за национална сигурност пред Доналд Тръмп, каквито изнасят за президента Барак Обама, съобщи The Huffington Post.

Това споделят настоящи и бивши служители на службите. Ветерани и разузнавачи ще споделят на Тръмп строго пазени правителствени тайни, включително и тайни за операции и класифицирани методи за събиране на информация.

Службата на Националното разузнаване все още не е направила официален коментар.

„Сигурен съм, че агенциите ще подхождат към този брифинг с абсолютен професионализъм“, заяви бившият заместник – директор на ЦРУ Джон Маклафлин.

„Веднъж, когато американците изберат президент, той има пълната подкрепа на службите. Виждал съм трансформацията, която настъпва, когато президентите получат информацията и осъзнават каква отговорност носят. Надявам се това да се случи отново. Следващият президент е човек, за който разузнаването знае, че ще обслужва през следващите четири години. Брифингите със следващия президент ще са същите, като тези с настоящия“, заяви Маклафлин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Като му кажат "некои неща" за Русия подкрепени с неоспорими факти и ще се хване за патлака

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Димитър Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    или ще си намаже дупето с възелин ахахахахаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 донев

    0 0 Отговор
    Обама, Буш - младши и Клинтън определено са по-неправилните бенефициенти на тайните на САЩ, отколкото Тръмп.