Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 17:35, обновена 10 Ноември, 2016 22:10 4 551 3

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки)

  • доналд тръмп-
  • барак обама

Мелания Тръмп имаше частна среща с първата дама Мишел Обама

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Повече от 90 минути продължи срещата между президента Барак Обама и наследника му Доналд Тръмп, предаде Си Ен Ен. Това беше първата стъпка по прехода на президентската администрация, след като милиардерът победи кандидата на Демократическата партия Хилари Клинтън.

Обама определи разговора си с Тръмп като „отличен”. Двамата са говорили по разностранни политически въпроси, съобщиха присъствали на срещата в Белия дом.

Тръмп заяви, че „изпитва уважение към президента”. Той добави, че двамата са си говорили за чудесни неща и някои трудности.

Тръмп заяви, че Обама е „много добър човек”. "Г-н президент, за мен беше чест да се срещна с вас и очаквам с нетърпения да се срещам с вас в бъдеще много-много пъти”, каза още републиканецът.

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки)



Обама обеща да направи всичко по силите си за успеха на милиардера на поста, а Тръмп на свой ред каза, че няма търпение да работи с досегашния президент. 

По информация на някои медии и снимки, усмихнатият Тръмп е потупал Обама по гърба, докато двамата са напускали Овалния кабинет. Пред журналистите е имало само едно ръкостискане, за да може да се направят снимки.

Срещата беше по покана на Обама, който обеща плавен преход във властта въпреки различията между двамата.

Още вчера Обама заяви, че желае успех на Тръмп като президент от името на цялата страна. Той призова демократите да оставят настрана своето разочарование след победата на републиканеца и да работят за успешен преход във властта.

 

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки)

Докато той Тръмп разговаря с Обама в Овалния кабинет, съпругата му Мелания имаше частна среща с първата дама Мишел Обама.

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки)

Обама и Тръмп разговаряха в Белия дом (видео и снимки)
Снимка: БТА/АР

От Белия дом семейство Тръмп ще отидат в Конгреса на САЩ за отделни срещи с председателя на Камарата на представителите, републиканеца Пол Райън, и с лидера на републиканското мнозинство в Сената Мич Макконъл. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обана

    0 0 Отговор
    Тоя Обама е голям подлец - как може да плюеш някой като си мислиш, че ще загуби и когато спечели да почнеш да му се мазниш. Супер подлога и палячо!
  • 2 бате жоро

    0 0 Отговор
    тръмп отсега да му уреди визата за кения и като сдаде, по живо- по здраво!
  • 3 гамена

    0 0 Отговор
    Тръмп има вид и физиономия на типичен американец както и името му, отива му да е президент но да видим какви ще ги забърка. Като го гледам се сещам за Роналд Рейган