10 Ноември, 2016 21:08 1 665 0

"Нюзуик" счупи тъпомера: обяви Клинтън за президент

  • хилари клинтън-
  • доналд тръмп

Медията пусна в продажба по недоглеждане предварително подготвен брой

Американското списание "Нюзуик" направи колосален гаф.

"Нюзуик" пусна в продажба по недоглеждане предварително подготвен брой, в който Хилари Клинтън е обявена за победител в президентските избори в САЩ. Заглавието гласи: "Мадам Президент: Историческото пътуване на Хилари Клинтън до Белия дом".

Редакторите на списанието очевидно са се подготвили и за двата изхода от изборите. В бързината си обаче са "пресолили манджата". Броят не само е отпечатан, но и разпространен за продажба. Така от него са били разграбени 125 000 копия, които вече имат антикварна стойност, която тепърва ще нараства.

Изборите са определени като уникални, тъй като жена-кандидат е била изправена пред невиждана досега демагогия в американската политика. В деня на изборите американците категорично казаха "не" на страха и омразата, изповядвана от Доналд Тръмп, пише още в броя.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА