Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 18:54 1 019 1

Нетаняху ще се срещне с Тръмп

  • доналд тръмп-
  • бенямин нетаняху-
  • израел-
  • сащ-
  • покана-
  • среща

Мелания Тръмп и Сара Нетаняху са обсъдили сложността при възпитанието на децата

Нетаняху ще се срещне с Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви, че се е договорил за скорошна среща с избрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Нетаняху е призовал своите подчинени да се въздържат от изказвания, докато новата американска администрация не формулира своята политика.

„Говорих по телефона с избрания президент на САЩ Доналд Тръмп. По време на разговора Тръмп изрази своето приятелско отношения към Израел“, е казал Нетаняху по време на правителствено съвещание. „Искам от всички министри, заместник-министри и депутати да позволят на идващата администрация да формулира, заедно с нас, своята политика по отношение на Израел и региона чрез приети и дискретни канали, а не чрез интервюта и изявления“, е каза Нетаняху, цитиран от агенция РИА Новости.

Израелският премиер е получил покана да посети САЩ при първа удобна възможност. Съпругите на Тръмп и Нетаняху също са говорили по телефона. Мелания Тръмп и Сара Нетаняху са обсъдили сложността при възпитанието на децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    "Нетаняху е призовал своите
    подчинени да се въздържат
    от изказвания, докато новата
    американска администрация
    не формулира своята
    политика."
    Просто няма какво повече да добавя...)