15 Ноември, 2016 21:39 1 578 0

Пълна анархия около Brexit

  • великобритания-
  • brexit-
  • ес

Разцепление в британското правителство

Изтекла информация от британското правителство показва подробности за анархията около излизането на Великобритания от ЕС, съобщи Times.

Оказва се, че няма реална стратегия за осъществяването на Brexit. В същото време в правителството на премиера Тереза Мей има огромно разцепление, което обяснява проблемите в преговорите през последните 6 месеца.

Документът е изготвен от консултанти на правителството. Оказва се, че Мей се опитва да контролира повечето въпроси по излизането то ЕС, но разногласията между нейните министри затрудняват процеса.

Възможно е да минат още 6 месеца преди да да се изясни визията около приоритетите на отделните страни, заради политическата ситуация в ЕС и Великобритания.

Говорителят на Тереза Мей заяви, че документът не е бил официално поискан и не може да му се вярва. От консултантската фирма не дават коментар.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: