18 Ноември, 2016 07:26 858 0

Мъж се запали в Мелбърн

  • мелбърн-
  • австралия-
  • банка-
  • мъж-
  • запали

Някои от ранените са в критично състояние

Мъж се запали в Мелбърн - 1

Повече от 20 души са пострадали – някои от тях сериозно – след като мъж се подпали в Мелбърн, Австралия, съобщи Telegraph.

Петима са получи тежки изгаряния. Мъжът се е самозапалил в клон на банка в южния австралийски град.

Свидетел разказа, че мъжът първо се е подпалил, а след това е влязъл в клона на банката и е хвърлял бензин на пода.

На място са пристигнали пожарни и полицейски екипи. Силите за сигурност обявиха, че са получили сигнал около 11:30 часа местно време и са се отзовали на място.

Местните медии пишат, че петима или шестима души са в критично състояние и са били отведени в близките болници за лечение.

Някои свидетели разказаха, че са чули и експлозия. Около банката е бил създаден периметър, докато тече разследването. Тя се намира на една от най-оживените улици на Мелбърн. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: