21 Ноември, 2016 04:30 11 220 24

Де Ниро емигрира заради Тръмп

  • робърт де ниро

Италианското село Ферацано чака с отворени обятия земляка си

Във Ферацано в Южна Италия е най-красивият малък театър на Ботуша. Италианското село Ферацано чака с отворени обятия земляка си Робърт де Ниро, пише кореспондентът на Ботуша на "24 часа". Призиви да се върне в родната земя на дедите си след избора на Доналд Тръмп за президент отправи кметът на общината Антонио Черио.

Той каза, че съселяните му са готови да приютят звездата за неопределено дълъг период. Заедно с него жителите на Ферацано са готови да дадат убежище и на много други наследници на италианци от тези земи, емигрирали навремето в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОН ЧИЧО

    6 4 Отговор
    ДРЕМЕ МУ НА ДЕ НИРО. ...
    В РОДНАТА ИТАЛИЯ СИ МУ Е НАЙ - ДОБРЕ !
  • 2 Сам си го набута Капона

    18 3 Отговор
    "Обичаният" от много поколения актьор може да се окаже доста противоречива личност, след като си показа нрава обиждайки добрият чичо Тръмп не му остава нищо друго да си събере куфарчето и да заживее като някой от персонажите си, сам си го набута мислейки се за някакъв Ал Капоне който може да ръководи американският живот
  • 3 а тия какви са

    24 2 Отговор
    Да си е мерил приказките -нали го нарече свиня на която с удоволствие би разбил муцуната.......А сега ще се изкара чак и десидент...ЗАЩО??? Ами досега Тръмп нищо не му е направил...от какво да бяга??? Явно това е поредният либерален ход за манипулиране на общ.мнение.Представете си,щом Де Ниро открито е вярвал че Тръм ще загуби-каква манипулация на обществото е работила в полза на Хилъри....и това ми било демокрация.....

    Коментиран от #7

  • 4 БОКЛУК

    19 3 Отговор
    Тоя сега на мъченик ли ни се прави.Толкова са лицемерни че не заслужават и внимание.
  • 5 Брат Пит

    6 1 Отговор
    Беее......седи дома чети ШОК!!!1
  • 6 Васичка Атанасова

    15 2 Отговор
    голям АРТИСТ Е
  • 7 РЕАЛНО

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "а тия какви са":

    То навремето при Бай Тошо и нашите дисиденти бяха така-чули че имало лагери-нищо че там 95% бяха убийци,и решили да избягат на запад-без никой нищо да им е направил.И после плюват от там и се правят на мъченици--та и тоя е същият.Никой не го закача-ама той ще бяга---смешник.Язък че като актьор го бива-но като човек явно е гов..о.........

    Коментиран от #15

  • 8 Телевизора на Елвис

    16 0 Отговор
    Още Самюел Джаксън разправяше някъде в някакво интервю, че Бай Робърт е голям темерут и л..нар. За съжаление това често е характерно за гениални специалисти в областта си, а Де Ниро е именно такъв. Нищо ново под слънцето. Познавам един доктор, който спаси живота на баща ми и е абсолютно същата тегава маймуна. Нищо де, лошо няма. С милионите които е сгънал нищо не му пречи да си добута старините в някое китно италиянско селце. Лично аз точно така бих постъпил. Ще се разхождам бос, със сламена шапка и ще подрязвам лозите.
  • 9 Републиканец

    16 0 Отговор
    За тези неща си има поговорка "Най трудно се ближе там където си плюл".
  • 10 Джовани Манцони

    5 8 Отговор
    Един е Робърт Де Ниро и всички останали му дишат прахтта!
  • 11 onq s konq

    6 3 Отговор
    То па един артис и тоя мани мани
  • 12 Емигрант

    6 0 Отговор
    Голям прас!Аз пък емигрирам заради Де Ниро
  • 13 Емигрант

    5 0 Отговор
    Голям прас! Аз пък емигрирам заради Денировци!
  • 14 стоян георгиев

    0 9 Отговор
    де ниро за пореден път показа че е истинска личност и държи на думите си.адмирации за това което направи.тои не би имал проблеми и в сащ въпреки тва което каза за тръмп ,но моралното е да се изнесе след като популиста успя да излъже американските избиратели.

    Коментиран от #18

  • 15 Име на гост

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛНО":

    Как не те е срам да вдигаш кокалите на попиляната Българска интелегенция??? Що за морално увредена дребна душица си ти??? Ти ли ще говориш какви хора са били затваряни в тези поправителни лагери??? Господ гледа и такива като теб наказва!!! Така да знаеш другарю червендалест!!!!!!
    П.С. Според теб хората от хубаво ли са искали да избягат на запад??? А за Де Ниро ми е все тая. Като остареят някои хора или оглупяват или си вярват безумно много. Той не прави изключение и ми се струва, че хем е оглупял, хем си е повярвал!!!

    Коментиран от #16

  • 16 каква интелигенция бе пич

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Име на гост":

    Е не е ли вярно бе пич-90% от избягалите тогава на Запад бяха със криминални прояви-а отидоха там и се представяха за дисиденти.Имам роднина такъв и ми е разправял в тогавашните лагери-той е бил в Италия-- каква сган е бягала от Източна Европа.Ама всички пеели как са били репресирани от Тошо.Много малко са били истинските политически емигранти.Роднината ми е избягал 85 година-не по политически причини-ама след падането на комунягите и той се писа десидент-както и останалите....Та това е истината.Тези които наистина са били десиденти-са ги вербували още в България западните служби-а после на запад са ги използвали за собствена изгода и пропаганда.Както стана с Христо Марков-когато поискал да се върне в България,защото се разочаровал в реалито на западният свят-просто го убиха и стана сакралната жертва-която и досега работи в полза на английските служби и пропагандата им.

    Коментиран от #20, #22

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Тролче, добре е че поне си държи на думите, но аз иска да те питам, не е ли именно политиката, която предлага килъри, популистка? Да наливаш кинти в соц. помощи и всичките ти иконом. мерки да са на принципа на аутсорсинга, ако може така да се каже, не е ли точно това популистко? Или ти просто си запомнил думичката от днешната статия за избирателите в Европа и си решил, че ще е яко ако я употребяваш?

    Коментиран от #19

  • 19 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    кроки само не мога да разбера ти откъде го вадиш тва самочувствие ?по история и в икономиката си кръгла нула,но се пънеш постоянно там.нали не мислиш че икономическия екип на обама е бил по-некомпетентен от теб?няма да се впускам в обяснения за топлата вода щото не прихващаш ,само ще ти кажа че всеки президенски екип се доверява на макроикономисти светила в тази наука,а и демократите изповядват по либерално отношение към бюджетните разходи ,а републиканците ca по консервативни ,но има и изключения ,да речем бyш син продължи до някъде политиката на клинтън макар да бе републиканец ,а обама след тях още повече увеличи външния дълг на сащ,но както се вижда тва не е нещо особено опасно за сега.очаква се тръмп да почне да го свива ,но до сега всичко дето каза тръмп за бъдещото си управление е под въпрос,така че ще видим.понеже тръмп е лаик в пoлитиката по- съм склонен да си правя заключения не от изказванията му ,а от назначенията ,а тои основно назначава хора дето са твърди консерватори ,което значи че ще има сериозни съкращения в разходите.та ако обобщим при обама имаше спокоиствие и просперитет в сащ,макар че му се наложи да овладява криза завещана му от предишния президент.
  • 20 DGI

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "каква интелигенция бе пич":

    Личи си, че си червен!
    Георги Марков (а не Христо) е един истински българин, който е убит за рождения ден на правешкия цървул! И сигурно правешкия цървул е най-великия българин? Какви убийци, какви криминални типове е имало в лагерите, можеш ли да ми кажеш? Ония с вицовете против режима или ония дето са слушали западно радио, това ли са криминалните прояви? Наглостта на комунягите край няма, други такива няма като вас! А Ирина Бокова, която е потомък на доказани убийци, като дори тя убива човек на пътя някъде 1986-1987! Това вече е МЕГА НАГЛОСТ! Това никъде не се спомена за нея, нали?

    Коментиран от #21

  • 21 DGI

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "DGI":

    Бокова искахте даже шеф на ООН да я правите!
  • 22 брей,брей

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "каква интелигенция бе пич":

    Какви убийци и криминални типове бе ?Нали тогава всичко беше цветя и рози? ..Откъде такива...Нали всичко беше спокойно,уредено...пък сега - криминални бегълци...тц,тц,тц...
  • 23 вес

    1 0 Отговор
    Направи си реклама, сега да чакаме новият му филм
  • 24 Марони

    2 0 Отговор
    Като сте толкова умен и.загрижен,мистър Дениро,защо поне не се кандидатирахте за президент?Щяхте да изглеждате много по-достойно,дори да не бяхте спечелили най-влиятелната позиция в света!
Новини по държави: