24 Ноември, 2016 16:31 2 131 4

ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)

  • фемен-
  • киев-
  • стената-
  • украйна-
  • протест-
  • ес

Активистки се съблякоха голи до кръста пред германското посолство в Киев

ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки) - 1

Полуголи активистки от феминистката организация ФЕМЕН организираха нова протестна акция в украинската столица Киев.

Протестиращите срещу издигането на ефимерни стени по пътя към демократичното европейско бъдеще на Украйна, развъртяха огромни чукове пред сградата на германското посолство в Киев и направиха опит да разбият легендарния символ на разделението на света и хората - фрагмент от Берлинската стена.

Днешната акция на феминистките бе посветена на срещата на върха между Украйна и ЕС, която се проведе в Брюксел. Тя е символ на протест срещу изкуствените пречки, които всеки ден се поставят пред Украйна по пътя на страната към безвизов режим с ЕС.

Борбата за европейска интеграция на Украйна продължава вече 3 години. Въпреки агресията на Путин в Донбас и Крим, украинците продължават да ходят на емблематичния Майдан, от където започна революцията през 3013 г.

Тогава на подобна среща на върха между Украйна и ЕС, бившият украински президент Виктор Янукович отказа европейската интеграция и днес, въпреки събитията през последните 3 години строителството на стени между Украйна и Европа продължава.

ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)

ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)
ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)
ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)
ФЕМЕН рушат "Стената" поставена пред Украйна (снимки)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Въпреки агресията на Путин в Донбас и Крим, украинците продължават да ходят на емблематичния Майдан, от където започна революцията през 3013 г.

    Ехее, и през 3013 ли ще има майдан! Не им завиждам на украинците.

    Иначе една гола активистка пролет не прави и няма смисъл да се пеняви за платения кървав майдан. По-добре да ходи на някакви КУРвави сблъсъци да празнува либерализациите, дето скоро им натресоха. Потрошенко ще продължава да си краде и да баламосва активистките че Европа им поставя спънки нарочно, а за момето може само да се надяваме по-скоро да разбере, че тоя дето го яде, не е безплатен.
  • 2 Чопър

    6 0 Отговор
    Симпатягата може да дойде да ми събори ....... чук не е нужен.
  • 3 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: Въпреки агресията на Путин в Донбас и Крим, украинците продължават да ходят на емблематичния Майдан, от където започна революцията през 3013 г.

    Тая бюджена девочка е с промито мозъче и е нищо повече от един евтин трик за привличане на внимание!!!
    Usраина отдавна не е интересна и е извън вниманието на обективите.
    Разбира се виновни са Путин, ЕС, русите, швабите и т.н. , но не и крадливите укрски олигарси барабар с убиеца Парасенко!!!!
  • 4 Цуци Муци

    2 0 Отговор
    Ако и дам моя "чук" това коте може да свърши доста по-полезни "работи" !!!
Новини по държави: