Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 12:40 7 116 8

Чехия контрира заплахите на Ердоган

  • чехия-
  • бежанци-
  • турция

Бохуслав Соботка заяви, че Турция няма причини да заплашва Европа

Чешкият премиер Бохуслав Соботка обвини Турция, че се опитва да изнудва Европа, съобщи News Now.

Той коментира думите на турския президент Реджеп Ердоган, който отново заплаши, че Турция може да отвори вратите към Европа за 3 млн. бежанци на своя територия. Това стана, след като ЕП препоръча замразяване на преговорите за членство на страната в ЕС.

„Аз отхвърлям опитите на Турция да ни изнудва и всяка заплаха за пробуждането на нови имигрантски вълни. Сделката между ЕС и Турция е изградена на взаимни ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени и от двете страни. Европа изпълнява своята част. Няма причина за заплахите на Турция“, заяви Соботка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КПСС

    10 0 Отговор
    Турция отваря границите за бежанците,ние изпращаме армията и проблема е решен.Никой няма да иска да минава през България.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Тъпия

    5 1 Отговор
    Интересувам се ,отде ще минат десет милиона бежанци за европа .?
  • 3 ддд

    6 1 Отговор
    е ся един президент на място
    и каракачански става
    може да изреве
    ние па ще затворим наща
  • 4 ivan

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "КПСС":

    ква армия уеее брааат XD
  • 5 Лупи

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "КПСС":

    Къде видя армия у нас бе пич?

    Коментиран от #7

  • 6 Наско

    1 0 Отговор
    Три хиляди добре подготвени мъже могат да охраняват турската граница и няма да мине никой.Оборудване за топлинно засичане и камери вече има.На всеки се дава подходящо оръжие и разрешение за стрелба.За всеки отстрелян нарушител на границата по 100 лева към заплатата.Да видим като ги пусне Ердоган колко ще искат да мината през България.
  • 7 Някой

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Лупи":

    Армия има и ние я храним с данъците си.Щом може да пращаме мисии по Ирак и Афганистан значи може да пратим хора да пазят нашата граница.И полицайчетата не да се крият по храстите и да гледат кого да изгърбят а да следят боклука по улицата веднага да се прибира в лагерите.
  • 8 соларис

    1 0 Отговор
    армия кат няма запасни нали има?такмо да опреснят знанията си
Новини по държави: