Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 16:29 1 326 8

Хеликоптер се разби в Каспийско море

  • хеликоптер-
  • разби-
  • иран

Има петима загинали

Ирански хеликоптер, превозващ петима души се разби в Каспийско море, съобщи Press Tv.

Хеликоптерът е собственост на Иранската държавна петролна компания. В хеликоптерът се е превозвал човек, получил сърдечен арест на петролна платформа.

Катастрофата е станала край град Бехшар, намиращ се в иранската провинция Мазандаран. Катастрофата е била причинена от техническа неизправност.

Загинали са и петимата пътници. Телата на трима от тях вече са открити. В момента се издирват тези на другите двама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стани стани юнак балкански

    3 7 Отговор
    Руската техника е НЕ НАДЕЖДНА !!!

    Ние Българите сме Европейци и не се интересуваме от руски БАНГИЙ !!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Лупи

    6 0 Отговор
    Значи човека е получил "сърдечен арест", тоест, видял е някоя маца секси и моменталноо е получил инфаркт от влюбване. Хелиикоптера е дошъл да го отведе на преглед при мацата или при доктора, но поради лошите метереологични условия е катастрофирал. Поне така излиза? Мир на душата на загиналите - ставата варии всеки ден! Ето като казвам, че Люлбовта е страшно нещо все ми се смеят? Аз заради любов паднах от 6 метрова стълба и си супих китката. Абе опасно нещо е сърдечният арест и това си е!
  • 3 Лупи

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "стани стани юнак балкански":

    Аз пък харесвам русската самолетна и вертолетна и друга техника, без автомобилите им от соца. До Лада Калина имам впредвид... Насам са по-добри. Иначе строят качественни машини и други. Видях страхотна русска водна помпа, с 3 години гаранция, 88 лева, съответният еквивалент на Райдър е 90 лъва, а на Макита 170. Но и руската си я бива, изобщо не си поплюва до височина дебит от 7 метра нагоре... А какви имат още...? Не бъди предуубенен! Руснаците правят хубавии неща и другите също. Индийците правят Сузуки Марути 800 сс гори 3 на сто, но не се внася тука... Абе вие руссофобите сте странно зомбирани - всичко русско ви е черно? Не казнвам, че всеки руснак е светец? И там има всякакви като тук. Но ако паднеш в океана и те спаси някойс руска лодка, ще я целуваш после цял живот.... или те измъкне над вълните русска подвнодница за топките, ще я превъззнасяш... Амиго, руснаците правят хубави неща. И аз не харесвам старите им автомобили, но съвременните са много по-хубави. И те станаха модерни. Останалата им техника е добра. Всъщност вертолета е много стар, за да го надценяваш.... Това са амортизирани вече машини, не сравнявай с новите К2 и други!

    Коментиран от #5

  • 4 Трол

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "стани стани юнак балкански":

    Пак "българин" завършващ думите в мн.ч. с буквата Й! Абе вас козяшките тролове по какъв критерий (тази дума не е в мн.ч.) ви избират?
  • 5 стани стани юнак балкански

    0 7 Отговор

    До коментар #3 от "Лупи":

    Последния път когато руснаците минаха от тук/през България / избиха генералитета и интилигенцията ограбиха едрата градса собственност земите и каквото друго можаха ! След това спряха переспективни Български производства сато "булгаррено " ,"балканчето "....

    А ти си ги харесвай колкото щеш -/ колкото ти плащат/!!!

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 6 Бай хой

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

    Ама ти сериозно ли или се майтапиш.

    Това за балканчето и булгарреното направо кърти мифки.

    А ве младеж на какво ви учат в училище.

    Забрави да споменеш и за безпредметното прогонване на анадолците тъй като е нямало турско робство.

    А за генералитета просто са дали път на млади и перспективни генерали като боко, гяуров, атанасов, оня контраадмирал ли беше дето марширува като пинокио. Изобщо голем смех.

    Май си чел "Цар и генерал" ама си пообъркал главните герои.

    Боже пази България от неграмотници.

    А някой може ли все пак да каже всъщност каква марка и модел е падналият вертолет?
  • 7 Лупи

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

    Абе човек, аз говоря за качеството на техниката. Да нас са ни мачкали и българи и турци и руснаци и евреи и цигани и латини и каквито ли не? но не означава, че всички са ни криви! По принцип основната мътилка в света се разиграва от някаква странна игра съревнование и същевременно съюз помежду им на няколко хазарски и ешскеназски рода. Хем спорят кой да е лидерп и се бият и карат, замесвайки в това цели народи и държави, хем и солидарно ни мачкат и чрез политици и какво ли не. Но говорим зза руската техника - добри са, имат много новости иновации качественни и солидни изработки на какво ли не. Впрочем и моите чичовнци са ми врагове. А нямат причина да е така? не искат да си оправим деловите отношения, а това носи загуби и на нас и на тях. Та аз не деля враговете на свои и чужди, а на врагове и приятели. И много българи ни крадат, вредят и мачкат, та чужди ли да няма? заатова си прав фактолотгически. Но сега поне ще караме Секън дЕдишън на воля, това ни прави "щастливи". И аз не харесвам да чакаш 7-8 години за нова кола и месеци за телевизор секция и цимент и тухли. Сега е по-добре. което не означава че не можем да сме в приятелски отношения с руснаците и да си търгуваме и партнираме за какво ли не? Означава, че трябва да се пазим от злото и от наши и външни и да сме приятели с приятелите ни! Но правят руснаците какво ли не. Аз не съм трол. харесвам и американски и руски и какви ли не неща. Но не харесвам врагове и вандали. А такива дал Господ и наши и въ
  • 8 кроко

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

    Като чета какви ги пишеш и ти и всякаквите тролове ограничени, явно наистина да са поизбили интелигенцията ;)!