27 Ноември, 2016 20:45 2 472 0

La Stampa публикува статия на Путин

  • статия-
  • публикува-
  • владимир путин

В нея се разглеждат международни въпроси

La Stampa публикува статия на Путин - 1
Снимка: БТА/АP

Италианското издание La Stampa публикува статия, чието авторство е на руския президент Владимир Путин.

Материалът е озаглавен: „Време е да се доверите на Русия за общ фронт против тероризма“. Изречението е извадено от речта на руския президент по време на Владайския форум, който се проведе между 24-ти и 27-ми октомври. Материалът е базиран на речта на Путин при откриването на форума.

„Нима си мислите, че Русия може да повлияе на изборите в САЩ. Това да не е бананова страна. Това е велика страна“, цитират се думите на Путин.

„Всички можем да видим какво се случва в Афганистан, Ирак, Либия и други страни. Какъв резултат има от борбата с тероризма? В някои региони може и да се постига такъв. В световен мащаб обаче няма резултати от борбата с тероризма и заплахата само продължава да расте“, заявява Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: