1 Декември, 2016 08:58 1 111 2

Радикализиран германски шпионин е бил герой от филми за възрастни

  • германия-
  • шпионин-
  • филми

Той е задържан за съдействие на ислямистки групи

Германски шпионин е бил актьор във филми за възрастни с гейове, преди да бъде радикализиран и да се опита да помогне на ислямисти от работата си в разузнавателните служби, съобщи „Вашингтон Пост“.

Неназованият 51-годишен служител на службите, беше арестуван за нарушаване на законите за секретност и подготвяне на нападения. Той е участвал в събирането на информация за екстремисти в Германия. Обвиняемият призна, че е предупреждавал заподозрените, че се разследват.

Той е бил разкрит, след като се разбрало, че предполагаема къртица разкрива държавни тайни в онлайн чатове.

В чатовете е използван псевдонима Roque M. С него задържаният се е подвизавал и във филмите за възрастни. Дори неговото собствено семейство не е било наясно, че той е приел исляма през 2014 г.

За него се знае, че е германски гражданин, роден в Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Deutschland unter allen

    3 0 Отговор
    Германски шпионин п...л ислямист, как звучи само !?!? :))))
    До къде се докарахте германци!? Тази толерастия, ще ви затрие по-бързо от чума!
Новини по държави: