Last news in Fakti

1 Декември, 2016 14:04, обновена 1 Декември, 2016 14:19 5 601 12

Великобритания пропищя - залята от българи и румънци

  • великобритания-
  • пропищя-
  • българи-
  • румънци

В Обединеното кралство отчетоха рекорден брой имигранти от двете държави

Великобритания пропищя - залята от българи и румънци - 1
Снимка: БТА/АР

Броят на източноевропейските граждани, стичащи се към Великобритания е рекордно висок, твърди таблоидът "Дейли Стар".

Според информацията, имигрантите, заминали за Обединеното кралство в периода преди, около и малко след "Брекзит" са рекордните 284 000 души.

Близо 70 000 от тях са българи и румънци, пише още изданието. Северните ни съседи представляват цели 10 процента от цялото ниво на имиграция на Острова, сочат още данните.

Лидерът на британската Партия за независимост Пол Натъл заяви, че всичко това е в следствие на "провалилото се правителство и провалилия се министър-председател".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    36 0 Отговор
    А нямат проблем с араби, индийци, китайци и др., а само с българи и румъници. Фермите им са пълни с нашенци и румънци, кой друг им работи там в студа, влагата и да живее в бунгала целогодишно? Хората отиват там да работят, не да цоцат помощи, изключвам циганите, които навсякъде едно и също правят. Благодарение на Източна Европа аграрната им индустрия съществува, никой англичанин не би вършил подобно нещо.
  • 2 onq s konq

    26 2 Отговор
    Никога не съм обичал англичаните,независимо че съм се възхищавал от уникалния им хумор и неоспоримо водачество в рок-музиката.Да се слага обаче България в един кюп с Румъния,която има 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕ,респективно цигани-емигранти,просто е недопустимо.Върхът на английското нахалство обаче изразява в ТАКТИЧНОТО ПРЕМЪЛЧАВАНЕ НА БРОЙКАТА БЕЖАНЦИ,НАХЛУЛИ НА ОСТРОВА и пълната липса на инфо КАКЪВ Е ПРОЦЕНТЪТ НА БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ В СЪОТНОШЕНИЕ С ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ!
  • 3 Тарикат

    10 20 Отговор
    Мрете на тръстиката, бели роби ! И мълчете с наведени глави !

    Жалки емигрантчета, отишли да си продават задниците на тлъстите капиталисти !
  • 4 бежанец

    18 0 Отговор
    Ако ви избягат тези българи, румънци , поляци и испанци, кой ще работи тежката ви работа по фермите, строежите, земеделските стопанства? Бежанците от Афганистан, Сирия, Палестина и Йордания ли? Нали икономиката ви ще рухне за 2-3 месеца. Тя и сега е тръгнала надолу след олигофренското ви гласуване за излизане от ЕС! Сега осъзнавате тази грешка и се молите да ви останат пазарите в ЕС но ако това стане половината страни от този съюз ще искат отегляне от него. И какво става? Ние сме били винаги бедни и сме претръпнали, но за такива глезени п...лчета от богат и заможен да се превърнеш в беден е удар, самоубийства, гражданска война. Как ще хрантутите арами и исляместе, които вече са сигурно 30-35% от населението ви? Кой англичанин ще работи двойно повече за да получи двойно по малко от до сега?
  • 5 niamatakav

    12 0 Отговор
    Лошото е , че те виждат предимно братята роми с български паспорти, които не са от най-работливите, и дават оценка...
  • 6 Петър Кимонов

    7 0 Отговор
    Сега да сметнем: ако 284000 е цялото ниво на имиграция, 10% са 28400. Ако българи+румънци са 70000, значи българите са 41600, което е "рекордните" 14,65%, демек около 50% повече от румънския рекорд.
    Що учих аритметика на времето само сега да ме боли глава?

    Коментиран от #7

  • 7 Симплекс метод

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петър Кимонов":

    В статията искат да ни обяснят, че 284 000 са тези, които около Брекзита са дошли, от тях 70 000 сумарно бугари и мамалигари, а общо, цялостно, не само за този период, румънската диаспора е 10 %. Сметките ти не са коректни.
  • 8 itroll

    6 0 Отговор
    Цял ден повтарят новината по всички радиа в UK, но нищо не се спомена за българи. Най много емигранти са румънци, китайци, поляци и май индийци
  • 9 ооооо

    10 1 Отговор
    Кво пищят бе - да го д.хат! Те по-нагли и надменни от ингилизите няма!
    Да се радват че има кой да им бачка на безценица!
  • 10 dvav

    9 0 Отговор
    Когато една страна тръгне да се превръща в мюсюлманска , напълно естествено е да се погнусява от българи и румънци. Какво странно има - англичаните скоро ще нахлупят чалмите и ще бъдат 'щастливи'. Тоя рев им е за последно. После - цял живот мрак.
  • 11 Васичка Атанасова

    4 0 Отговор
    пълно е с черни
    има цели градове бил съм в БРУТЪН
    АФРИКАНЦИ ПАКИСТАНЦИ
  • 12 баштарикат

    0 1 Отговор
    Към ТАРИКАТ : Приятелю , внимателно какво си пожелаваш ,дядо коледа да не дойде да се сурваква за здраве ;)
Новини по държави: