Last news in Fakti

1 Декември, 2016 15:01 1 549 13

Путин иска „нормализиране“ на отношенията със САЩ

  • владимир путин-
  • русия-
  • сащ-
  • нормализиране-
  • отношения-
  • путин

От близки отношения между Русия и САЩ има интерес целият свят, заяви Путин

Путин иска „нормализиране“ на отношенията със САЩ - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин призова за нова ера в отношенията със Съединените американски щати под управлението на Доналд Тръмп, съобщи Telegraph.

Путин подчерта, че Москва и Вашингтон носят отговорност за международната стабилност и сигурност и добрите отношения между тях са в интерес на целия свят.

„Готови сме за сътрудничество с новата американска администрация“, заяви Владимир Путин в Кремъл.

„Надяваме се на общи усилия със САЩ в борбата срещу реална, а не измислена заплаха – глобалният тероризъм“, заяви руският държавен глава.

Той добави, че Русия ще отстоява своите собствени интереси, но няма намерение да се включва в геополитически конфронтации.

„Ние не търсим врагове, а се нуждаем от приятели“, каза още Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реално

    12 0 Отговор
    Путин винаги го е казвал това-партниорство и зачитане на суверенните интереси...Реално мирьт в света се дьржи само на ядреното орьжие-факт.Точно затова мирьт зависи почти изцяло от Русия и САЩ-единствените дьржави с ядрена триада...
  • 2 Сори ама

    11 0 Отговор
    Че той винаги това го е казвал-нищо ново тук.
  • 3 Диди

    2 7 Отговор
    Говори се за ,,мира,,в света.Но кой го спазва???

    Коментиран от #5

  • 4 тито

    9 0 Отговор
    Деси,виж кой воюва постоянно в последните сто години и ще разбереш отговора си-САЩ не са пропуснали нито една година без война-факт неуспорим.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 До Диди

    6 0 Отговор
    Кой има над 700 военни бази по целиЯт свят? Сама ли ще си отговориш или да ти кажа????
  • 7 КГБ

    4 1 Отговор
    Политически ТИТАН от великта школа на КГБ!!!
  • 8 докле

    2 1 Отговор
    Путин е велик стратег и ще срещне нормален бизнес партньор в лицето на Тръмп Нормално е и той да иска парче от баницата!
    Изчакваше известно време през което стабилизира икономиката - въоръжи се и сега показва зъби! Те ще се разберат но не трябва да забавят дръпнатите от там иде основната грижа за световна война!
  • 9 стоян георгиев

    0 5 Отговор
    патите свършват с главоломна скорост.в русия покупателната способност на населението и жизнения стандарт падат месечно с по няколко процента и вече няма на къде.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Монго

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Мило Десииии, рожбо златна, камътна, ненагледна, оше ли ръсиш простотиите си в сайта? ПАТИТЕ може и да свършват, но патките никога! Що не си пишеш от стария ник-Десислава Димитрова, ми се пънеш да се правиш на мъж!
  • 11 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    СЕриозно ти казвам че се влошава положението ти. За една година те бях отучил да повтаряш като шизопфреник че русия ще фалира утре, ама щом пак подкара старата песен, значи хич не си взимаш хапчетата.Да не би да е заради реформата на москов с пръстовите отпечатъци. Ако е така, сърбай си попарката щото ти си ги тачиш гробаджиите!

    Коментиран от #12

  • 12 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    русия фалира и към момента .тя в момента губи от натрупаните си запаси ,а населението и обеднява с бясна скорост.тва е фактически фалит,просто трябва технически да се изядат последните останали резерви и тва не е мое мнение а на руснаците включително и на тези във властта.мога да ти дам линкове на такива .само че ти има за кво да четеш и да пишеш за евтиния бензин и за турците в баташкото клане.
  • 13 909 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    И АКО ПУТИН НАПРАВИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ В РУСИЯ КАТО НА САЩ ЕВАЛА МУ ! НО ТОВА Е МАЛКО НЕВЪЗМОЖНО ! МАЛКО МАЙТАП КАКВО ДА ПРАВИМ
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания