3 Декември, 2016 07:45 2 112 3

Разкриха колко ще струва „Звездата на смъртта“

  • звездата на смъртта-
  • разходи-
  • междузвездни войни-
  • кораб

Скъпо удоволствие

Разкриха колко ще струва „Звездата на смъртта“ - 1

Експерти изчислиха колко би струвала „Звездата на смъртта“ от култовата поредица „Междузвездни войни“, ако някой ден бъде създадена от човешка ръка, съобщи NME.

Мощното оръжие на Империята от филмовата поредица само за ден ще „поглъща“ 6.2 октилиона паунда, което е с 30 трилиона пъти повече от всички пари на Земята.

Експерти от „Ovo Energy“ са изчислили, че диаметърът на „Звездата на смъртта“ е 120 километра. Тя е въоръжена с лазери за унищожаване на цели планети, а на борда могат да живеят над два милиона души.

За определяне на приблизителния размер на разходите са взети под внимание различни фактори, включително разходите за гориво, осветление и удовлетворяване нуждите на населението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    7 0 Отговор
    Много пари...........и накрая ще дойде Люк Скайуокър да я взриви!!!!!!!
  • 2 Чичо Гошо

    3 0 Отговор
    И Б.Б. ще им прави магистрали и метро😀
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Вместо тази фантазия NME да мислят как да се свали на Земята
    енергията натрупана(неизчерпаема) в радиационните пояси на
    земното магнитно поле.