Last news in Fakti

7 Декември, 2016 19:21 3 026 17

Неуспешно изстрелване на ракета от комплекса С-300П (ВИДЕО)

  • с-300п-
  • ракета-
  • комплекс

Видеото е от учения в Астраханска област

В интернет се появи видео на неуспешно изстрелване на ракета от комплекс С-300П.

На видеото се вижда как ракета бива изстреляна от комплекса. Тя има кратък полет, след което изведнъж просто пада обратно към системата. В резултат на това се получава пожар и повреда на оборудването.

Вероятно видеото е заснето с мобилен телефон. Това е станало по време на ученията „Ключ към небето“ в Астраханска област през тази година. На ученията присъстваха военни от Русия, Беларус, Казахстан и Китай.

Не е ясно на коя страна е системата, въпреки, че видеото е разпространено от руски автор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санди

    13 7 Отговор
    А здрасти...видеото се знае от кьде е-от Украйна.Нали точно заради това видео,Порошенко замалко да уволни военният си министьр.Видеото тук не е цялото,нататьк се чува как коментиращият казва че тази издьнка ще ядоса главнокомандващият П.Порошенко.....

    Коментиран от #5

  • 2 onq s konq

    7 16 Отговор
    Нагледен пример как тъпите руснаци ще си избият потенциалните купувачи при "демонстрация" на стоката си...
  • 3 плафонте

    4 5 Отговор
    Полигона е в Ашулук, Астраханска област. Комплекса е руски, на вратата на кабината много ясно пише "закрыто"
  • 4 ссс

    2 6 Отговор
    Кьор фишек ... руските тролчита пак бесни !
  • 5 ссс

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Санди":

    Ей лъжльо ! Лъжец с богата фантазия...и Украйна намеси и Порошенко, че нали трябва да оправдаеш копейките ! това същото видео го има в ютубата на, гледай - https://www.youtube.com/watch?v=zdOgBMcl4TA

    Коментиран от #9, #11

  • 6 гост

    4 5 Отговор
    Ей това е Руската технология и качество .
  • 7 Тема за коментар

    1 1 Отговор
    http://m.fakti.bg/news/213984-izdirvat-amerikanski-pilot-
  • 8 mediator37

    1 0 Отговор
    Не се включи маршовия двигател. Бая ракетно гориво изгоря след сгромолясването на ракетата. Интересно е до края какво става, другите три ракети дали са се взривили?
  • 9 ПИПАЛ ЛИ СИ ЖЕЛЯЗО НЯВГА

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ссс":

    ЛЪЖЛИВИЯ НЕГРАМОТНИК СИ ТИ .АКО СЛЕДИШ ВНИМАТЕЛНО ТЕХНОЛОГИЧНОТО ОБНОВЛЕНИЕ НА ИЗТОКА БИ ТРЯБВАЛО ПОНЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ НАСИТЕНОТО ЗЕЛЕНО С КОЕТО Е БОЯДИСАНО ОБОРУДВАНЕТО НА КЛИПА НЕ Е АКТУАЛНО ТОЧНО ПРИ РУСНАЦИТЕ ОТ 1979 Г. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОМУФЛАЖА НА ЛЕТАТЕЛНИТЕ СРЕДСТВА .ЦВЕТА НА КОМУФЛАЖА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СТАРО РУСКО ОБОРУДВАНЕ ОСТАНАЛО В ЮЖНА УКРАЙНА .

    Коментиран от #10

  • 10 ссс

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ПИПАЛ ЛИ СИ ЖЕЛЯЗО НЯВГА":

    Сложи си едни по силни очила и слушалки и изгледай още веднъж клипа... и няма нужда да врякаш.
  • 11 абе овча главо

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ссс":

    Абе големи смехурковци сте тук-хем спамите-хем нямате елементарни познания по темата....специално за теб съскащия ще кажа,че Русия от 1994 година не използва комплекса С-300..Още през 1992г. на служба влизат комплексите С-400 като им е дадено 2 години реверанс на приемственост.С-300 руснаците започват да продават след като С-400 влиза в открито бойно дежурство.Затова клипа не е от Русия-те не правят учения с техника която не седи на въоражение-всеизвестен факт.Най-вероятно е,наистина да е от Украйна-на тях това им е най-модерното оръжие в момента.Така че преди да лъжеш-поне се консултирай със Гугъл...троле .....

    Коментиран от #12, #13

  • 12 ссс

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "абе овча главо":

    През пистолета ми са всички твои глупости които си написал ! Спора е къде е станало това ? Руските тролчета лъжат и ни убеждават, че това е в Украйна, аз съм пуснал линк който доказва , че в Русия. Ако имаш някакво КОНКРЕТНО доказателство, че не съм прав дай за го видим.
  • 13 ссс

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "абе овча главо":

    Какви 1992 и 1994 те гонят теб ве олух ? Пусни клипа и виж датата
    https://www.youtube.com/watch?v=MsktE6E6DHU

    Коментиран от #14

  • 14 абе овча главо

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "ссс":

    Абе пич--клипа е сниман 2000 година и няма нищо общо със клипа който е на сайта тук.На теб ти се обяснява че Русия не използва С-300 от 1994 година--или си толкова неграмотен??Това че има надписи на руски не означава нищо--всичката им военна техника която е зад граница е със руски надписи и половината украинци говорят на руски--айде че ми писна от пубери като теб....

    Коментиран от #16

  • 15 mediator37

    0 0 Отговор
    Пейзажът малко е пустинен, прилича на бивши средноазиатски републики. Ако ли пък широка пясъчна морска ивица, дали подхожда на Украйна ? Ако някой се е мандахерцал тъдява да кихне предположение.
    Стар тревожен проблем с тези големи ракети, вкл. старите балистични Топол, са гумените и всякакви други уплътнения, херметизацията и пр. Стареят. Вървят в Русия дискусии, дали изобщо ще хвръкнат ракетите разположени по силозите от преди 30 години и ако да, докъде ще долетят, на чии точно глави ще се изсипят.
  • 16 ссс

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "абе овча главо":

    А на теб и на оня ви се обяснява, че полигона е в Ашулук област Астрахан ! Аз ли съм ви виновен затова, дето вие не знаете, че Астрахан не е в Украйна, а в Русия ве олухи ? Аре бегай да си прайш уроците по география.
  • 17 mediator37

    0 0 Отговор
    Намерих това видео, което е по-дълго и се вижда накрая, че двата съседни транспортно-пускови контейнера са обгорели напълно, метална обшивка липсва, вътре обаче има други ракети, които си стоят. Вижда се накрая също, че бойната глава на падналата ракета е здрава, в смисъл не се е пръснала. Тя е с осколочно-фугасен заряд и радиовзривател, който се командва от насочващия радар.

    http://vpk.name/news/169996_v_seti_poyavilas_zapis_neudachnogo_puska_raketyi_kompleksa_s300p.html?new#new
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания