8 Декември, 2016 21:44 2 117 1

Цивилен се вмъкна в базата Инджирлик за снимка със Скарлет Йохансон

  • инджирлик-
  • турция-
  • цивилен-
  • снимка-
  • скарлет йохансон-
  • сащ-
  • разследване

САЩ са започнали разследване на мерките за сигурност в базата след случката

Цивилен се вмъкна в базата Инджирлик за снимка със Скарлет Йохансон - 1

Американските власти са започнали разследване на мерките за сигурност в турската военновъздушна база Инджирлик, след като цивилен мъж е проникнал на територията ѝ, за да се снима със Скарлет Йохансон, съобщава в. „Хюриет дейли нюз“

Мъжът, облечен в цивилни дрехи и шапка на главата, влязъл в американската база в южната турска провинция Адана, за да се снима с холивудската звезда и други американски знаменитости, които били посетили военната база, като част от празничната обиколка за повишаване на морала сред американските войници.

Първоначално бе съобщено, че цивилният млад мъж е проникнал в базата, промъквайки се незабелязано покрай строгите мерки за сигурност и охраната. По-късно обаче агенция Доган съобщи, че той е бил записан като придружител на свой приятел, с достъп до Инджирлик. От полицията в Адана потвърждават, че човекът е бил регистриран на входа като посетител.

По-късно мъжът е изтрил снимките, които си направил със знаменитости, от популярния сайт ekşisözlük. Разказвайки за подвига си в социалната мрежа, той пише, че направил всичко по силите си заради Йохансон, поемайки риска да премине през строгите мерки за сигурност и да се снима с нея.

"Скарлет ме забеляза, докато я чаках да си направя снимка с нея, а по-късно тя дори сложи ръка на кръста ми. След като помолих, тя ме прегърна. Животът за мен спря в този момент", пише фенът.

На входа имало трима охранители, които не му обърнали внимание. Това още повече улеснило неговия достъп до базата, пише още той и добавя, че също така е присъствал на голямо събитие на територията на военното подразделение и си е направил няколко селфита, въпреки че не бил с униформа и не носел военен пропуск.

По-късно той напуснал необезпокояван базата, без да бъде забелязан от никого.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И какво се оказа

    1 0 Отговор
    Че не се "промъкнал", а бил регистриран посетител. Но важното е да си измислите "новина", нали?
Новини по държави: