Тема: Украйна

12 Декември, 2016 14:59 3 432 15

Поляци скандират: "Смърт на Украйна". В Киев Бесни

  • украйна-
  • киев-
  • полша

Антиукраински лозунги по време на демонстрации в Перемишил

Сериозни лозунги срещу Украйна бяха скандирани по време на демонстрация в Полша, съобщи „112 Украйна“.

Демонстрацията се проведе в град Перемишил. Организатори бяха крайнодесни и патриотични организации. Участници са скандирали лозунги като „Смърт за Украйна“.

Още новини от Украйна

От Украинското външно министерство вече обявиха, че ще искат обяснения от Варшава за случилото се.

„Ние осъждаме всички действия, които могат да доведат до етнически конфликт. Ние ще се обърнем към полските власти за разследване на инцидента. Надяваме се да бъдат предприети необходимите действия“, заяви украинският посланик в Полша Андрех Дещица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин на България

    22 14 Отговор
    Откакто Киев беше окупиран, Украйна реално не съществува като суверенна държава, само Крим беше спасен.

    Коментиран от #2

  • 2 ти си гражданин а аз българин

    14 13 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    Кога ще ни спасят и нас???? Най вече от простотията на предатели, като тебе!
  • 3 ДеРмокрацията не е ли Анархия и Фашизъм

    29 6 Отговор
    Социализма не е бил идеален, имаше трески за дялане, злоупотреби, залотания, но не къде ти по-нормален и спокоен живот. Днес неможе и на ум да допуснем че някога ще ходим на балнеолечение,санаторуми, болнични, майчинство, безплатно лечение, патронажи и лекарски кабинети в училищата по селата, женски консултации и стоматологични профилактични кабинети както и мед сестри по детски ясли и градини! Запада ни разби живота с тази ДеРмокрация! Изтървахме питомното, сега гоним дивото. Опустява държавата! Факт който говори достатъчно ясно че си ритнахме канчето НАИВНО! Олигофрени и апаши днес се считат за лидери. Народни душмани се наричат Господа! Гаврата няма край и граница!

    Коментиран от #6, #13, #15

  • 4 Збигнев

    8 22 Отговор
    каПутин раздава много пари на националисти из Европа - Льо Пен, Сидер Ага...
    Нищо чудно полските националисти да са мотивирани с конвертируеми рубли - долари.
  • 5 Гост

    16 0 Отговор
    Полша изигра своята важна роля в украинският Майдан, подклаждайки огъня и напрежението. Полша смята голяма част от Украйна за своя изконна територия,която да присъедини. Това беше и скритият замисъл на Варшава, да се нагнети напрежение ,да се създаде вътрешни междуособици-Всеки срещу всеки, да се федерализира територията по етнически групи , и под предлог , че спасява някои, и Полша да се намеси в тези територии ,около Лвов. Чака се удобен момент,разработват се сценарии, за да изглежда всичко нормално. Уж че ще вкарат войски за да спасят Украйна от голямата руска заплаха. За целта трябва да предизвикат руснаците да се придвижат по напред,от руско-говорящите територии, а те с НАТО спасяват уж останалата територия.Полша ще бъде и териториално наградена заради дейното си участие. Но и самите украинци се усетиха какво ги очаква, и започнаха да взимат мерки срещу тези планове. Но и сценарият на филма се пише в движение, и след 2019г. ще се разбере и неговият край.
  • 6 Пеньо

    6 17 Отговор

    До коментар #3 от "ДеРмокрацията не е ли Анархия и Фашизъм":

    На крива ракета-космоса и е виновен. На такива мързеливци и национелни предатели все друг им е виновен. Огледай се, предишните другари са с нови дрехи и се наричат "бизнесмени". Социализмът имал трески за дялане-не той бе тотално "сбъркан" и затова "другарите " сами си го досъбориха.
    Ще завърша с виц от онова време: Попитали японец, който се завръща от България: Вярно ли е, че са 100 години назад? Той отговорил: Да, но са и 45 встрани!
    Огледай се и кажи, защо другите са по-добре, защо тях демокрацията не ги е съсипала? Дори Румъния е по-добре! Задавал ли си си въпроса "ЗАЩО"?
  • 7 до Гост

    13 1 Отговор
    Прав си ...Има една подробност която се премьлчава от медиите-свободните...Когато Украйна подписа споразомението за европейска интеграция,реално даде пьлна свобода на Е.С. да регулира целият дьржавен апарат-и след това веднага от Полша заваляха искове в украинската прокоратура за реституция на полски имоти в западна Украйна.До момента исковете са над един милион и украинците незнаят какво да правят-ако ги отхвьрлят ще си навлечьт проблеми с поляците,а те няма да им простят това...освен поляците искове има и от унгарци и румьнци-около двеста хиляди...Та тепьрва Украйна ще бьде кьсана и разделяна от нейните приятели...
  • 8 збигнев наивник голям си

    14 2 Отговор
    Абе Збигнев-много богат е този Путин бре...от години все го фалирате-а пьк той все пари дава.....
  • 9 стоян георгиев

    2 11 Отговор
    идиоти има на всякъде.важното е кво им е съотношението с нормалните.засега в полша няма проблем в това съотношение.

    Коментиран от #10

  • 10 на Деса шушито

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Ти какво, бройкаше ги по пиацата или околовръстното на Варшава, че ги знаеш?

    Коментиран от #12

  • 11 kcaniba

    9 2 Отговор
    Сега, като помисля... вероятно това е хибридната война на путин, срещу независима и демократична УСраина!!
    Когато нов мегдан се спретне от гладните украинци в киев, това ше е пак хибридната война на Путин, а гладните бабо и дядо ще бъдат - зелени човечета!!!)))
  • 12 стоян георгиев

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "на Деса шушито":

    на изборите се вижда.десноцентристите печелят и макар да има сред тях и националисти не са с някви краини идеологии.поляците са настроени реваншиски към украинци,руснаци и немци,както ние сме настроени против турци сърби и гърци ,така че както там така и тук може някои да изреве смърт на тези или онези,но тва не прави страната радикализирана ,поне за сега!
  • 13 стоматолог

    2 12 Отговор

    До коментар #3 от "ДеРмокрацията не е ли Анархия и Фашизъм":

    27 години неможем да оправим глупостите правени в милия ти социализъм!!! Помниш ли колко се чакаше за обикновена коронка? Колкото за жигула!!!

    Престани да дрънкаш глупости ,в соца нямахме нито машини нито материали и никой не се грижеше за повишаване на кфалификацията на лекарите!!! Работехме с "плюнка" и резултатите бяха плачевни!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Кокошката с пломбираният зъб

    17 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоматолог":

    На 46 години съм. Когато бях в 4-ти клас ,в час влезе стоматолог. На всички ученици прегледа зъбите и ги записа в картони. След което започнаха да ни привикват . В училището имаше оборудван зъболекарски кабинет. И на всички ученици се оправяха зъбите-БЕЗПЛАТНО. На всеки две години преглед ,и които имаше нужда -лечение. И това беше известен стоматолог ,на възраст. И до сега имам в устата си четири пломби от тогава, и си седят здраво.Не знам с каква плюнка са лепени.И всичките ми зъби са си там ,а и нямам представа какво е да те боли зъб. Преди 6 години ми се отчупи парче от зъба и ходих да го правя. Попълниха го с бял цимент, и той се откачи и падна точно след 1.5 месеца, след което го правих пак. И пак падна. Писна ми и го оставих така. Не ме боли за сега. Май трябва да търся стар зъболекар,да забърка от старата плюнка.
  • 15 аааа

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДеРмокрацията не е ли Анархия и Фашизъм":

    Никой не си е ритнал канчето - ритнаха ни го от ВЪН!
    Горбачов го започна и сега ни довършват.
    Естествено става дума за договорка между него и Рейгън свързана със солидна сума и икономически облаги, за определен кръг хора.
    Той плана им е още по фатален - въпрос на време е да се реализира!
    Лошото е, че от НАС - Българите нищо не зависи. Играем по чужда свирка или с добро, или с лошо - избор нямаме.
    Това е тъжната истина.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания