Last news in Fakti

14 Декември, 2016 09:50 1 814 1

За какво разговаряха Доналд Тръмп и Кание Уест?

  • доналд тръмп-
  • кание уест-
  • среща-
  • разговор-
  • рапър-
  • ню йорк

Новоизбраният американските президент се срещна с един от най-популярните изпълнители

За какво разговаряха Доналд Тръмп и Кание Уест? - 1
Снимки: БТА/ AP

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп се срещна с рапъра Кание Уест в „Тръмп Тауър“ в Ню Йорк, съобщи Си Ен Ен.

Пред репортери след срещата двамата не разкриха подробности за какво са разговаряли. Държавният глава заяви, че отдавна е приятел с изпълнителя.

Кание Уест от своя страна също не бе особено разговорлив и заяви пред камерите, че просто иска да се снима с президента на САЩ.

По-късно рапърът написа в профила си в Туитър, че с Тръмп са разговаряли по различни въпроси.

„Смятам за важно да има директна комуникация с нашия бъдещ президент, ако наистина искаме промяна“, написа Кание Уест. Той разкри, че сред темите на разговора са били престъпността в Чикаго, тормозът в училище и подпомагане на учителите.

За какво разговаряха Доналд Тръмп и Кание Уест?

За какво разговаряха Доналд Тръмп и Кание Уест?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо Цв

    0 1 Отговор
    един дол дренки - шмихози!