14 Декември, 2016 13:41 2 371 31

Лавров: По-лесно преговаряме с Турция за Сирия, отколкото със САЩ

  • сегей лавров-
  • турция-
  • сирия

Той нарече преговорите с Вашингтон "безплодни:

Лавров: По-лесно преговаряме с Турция за Сирия, отколкото със САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

„Последните преговори със САЩ за Сирия бяха безплодни“. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

„Смятам, че каналът ни за комуникация с Турция може да стане много по-ефективен от многомесечните ни безплодни преговори със САЩ. Всеки път, когато договорим нещо, от Вашингтон се отмятат от споразумението.

Така се случи през септември и декември. От друга страна с турския външен министър Мевлют Чавушоглу постигнахме съгласие за хуманитарната ситуация в Алепо“, заяви Лавров.

Чавушоглу заяви, че и днес продължава преговорите за Сирия с ирански и руски представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    5 13 Отговор
    Това е съвсем очаквано! Джуджето отдавна се разбира по-добре с мюсулманските диктатори, отколкото с християнските ръководители.
    Опровергайте ме с примери!

    Коментиран от #2, #12

  • 2 грозната истина

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Ти се моли "джуджето" да "се разбира" добре с мюсюлманските диктатори щото ако оня фес Ердоган реши че България е много голяма част от сърцето и душата му и направи опит да си я вземе обратно християнските ръководители, за които говориш няма да си мръднат и малкия пръст за нас.

    Коментиран от #9

  • 3 Българе

    11 1 Отговор
    Кадафи беше диктатор според Запада, но либийците си живееха добре! А след Кадафи и на либийците и на европейците им е много по лошо.. Същото важи и за Саддам.. Ирак по демократичен ли е?? Ако е така какво дирят разни иракчани и кюрди в София??
  • 4 Българе

    10 3 Отговор
    САЩ се провалиха.. Обама се на.ра.. И вече Русия и Турция имат думата за Сирия.. Запада е страх да воюва и затова използва други като маша
  • 5

    1 4 Отговор
    То и Горбачов преговаря с тях и вижте докъде се стигна.
  • 6 onq s konq

    5 10 Отговор
    Тоя Лавров май не разбира,че с Турция се преговаря лесно благодарение на "Турски поток" и отстъпките в цената на газа от руска страна.Както и на широко отворените врати на руския пазар за турски стоки от всякакво естество.КЪДЕ ВИ Е "АМЕРИКАНСКИЯ ПОТОК" БЕ УШАНКИ?!Аре като го построите ,ще ви се обърне внимание...някакво.

    Коментиран от #10

  • 7 Диди

    5 5 Отговор
    Да,сигурно е така ,че Русия се е разбирала по добре с Ердоган отколкото с Америка.Русия знае че Ердоган ще прави това което от Москва му кажат.Е моля ,има ли учудващи?
  • 8 Диди

    3 3 Отговор
    Ердоган иска да построи бежански лагер,с цел кюрдите да не си направят там Кюрдистан.
  • 9 Пеньо

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "грозната истина":

    Имам усещането, че ти си преминал през тези изпитания.
  • 10 Лафчи

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    На някой здравата му хлопа дъската!

    Коментиран от #14

  • 11 Диди

    0 2 Отговор
    Момчета,за случая ,,берлинското метро,,.Тоя който ритна момичето е също българин и е напуснал Германия,но полицията му знае името и го търсят.Редно ще бъде ако по телевизията в България го търсят,за да го намерят бързо и го предодат на германците.Той няма къде да избяга,въпрос на време е.Но срамно за нас.

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Kcaniba

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Джудже, ти нещо не схвана политическата ситуация!!
    Християнинът Лавров се разбира по добре с мюслима тиранин Ердоган, отколкото с мюслима лъжливото Осамабана!!!
  • 13 Kcaniba

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Спамерке
    какво общо имат българските цигани, иячи на кенефи и чинии в Германия, арабели, муджахидините и прочия стемата за импотентана амерска външна дипломация и политика!!???
  • 14 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Лафчи":

    Аве Гуньо Андрешков,май не вдяваш че "хлопането на дъска" е обществено прикритие на финансово покритие, а?Ти качвал ли си се в читово БМВ или НЕ,ЗАЩОТО ТИ МИРИШАТ КРАКАТА?А знаеш ли какво значи да го притежаваш?Естествено че НЕ,затова ще ти обасня:Това значи да можеш да заделяш стабилни суми за поддръжката му,да имаш вили и асфалтиран път до нея,да е обзаведена прилично и с кеф,да имаш апарто на пъпа на града с ДВОР И ГАРАЖ и още ,и още...дърводелец такъв!

    Коментиран от #16, #17, #18, #25, #26, #27

  • 15 Бай хой

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Дидке тоя е толкова Българин колкото ти си германка. Ясно е че някои в германия са доволни от някои ползи от чичко паричковците и се надяват талибаните да им позадоволят някои от нуждите но това не е главното. Стига ли ти на пипето че хиляди джахидисти минават през България и някои си купуват и Български паспорти? Показаха ли ви по германските феернзеета клипа от метрото та да видиш какви физиономии и какви черти имаха тия нападатели? Видя ли на клипа как тоя така наречен Българин грабна от стълбите багажа на жената и го отнесе? Дааа в германия телевизионните програми са като за окупирана страна. Новините са по две три минути.
  • 16 Бай хой

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Конь, а ве чудя ти се. Пич си голям. Имотен си. Караш бе ен ве.

    А защо бе джанъм се натискаш да миеш чинии у краварнико? Нещо не се връзва.

    Последно уточни мияч на чинии ли си и то от тия които са на нивото на робите в миналото от африкански произход или онья с конья, с бе ен вето, с вилата с асфалтираната алея, с апрто каквото и да значи това в центара на града с двор и две елхи отпред?

    На мен лично ми понамирисва на психиатрични проблеми и пропускане на прием на медикаменти.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Лафчи

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    На живо се говори така, нямаш тежест зад клавиетурата!
  • 19 народна носия

    1 0 Отговор
    По принцип с потури се дупи по-лесно.
  • 20 до Диди

    6 0 Отговор
    Сега ще ти обясня защо тоя от метрото не е бьлгарин...Защото на властите в Германия им е по-изгодно да кажат че е от Източна Европа отколкото да признаят че е бежанец...така практически си признават за пореден пьт гршките в политиката си и безумните си ценности-толерантност,мулти-култи и прочие глупости....А сега ще ти обясня защо няма да го хванат тоя идиот-защото практически той не е бьлгарин и си седи в Германия,под покровителството на Меркел...и просто ще кажат че тьрсенето се извьршва от бьлгарските власти и чакат резултат...така ще си измият рьцете -а нас ще ни направт пак по черни и от дявола...-това е накратко...

    Коментиран от #24

  • 21 Диди

    2 3 Отговор
    Абе Хойчо,винаги когато пишеш,опитваш се да хапиш,но просто не се получава. В Германия по всички канали даваха какво се случи в берлинското метро.Казаха че ,,простака,,е българин.Ало,не ми обяснявай за ,,фалшиви,,паспорти и пр.А на теб не ти ли е идвало ,,в умната глава,,на ум,че българина който беше разпитан,е дал информация на полицията.А що се отнася до мен,колко съм германка,ето написвам ти скайпа си и том може да ме видиш.Ако ме намериш на скайпа,ще ти дам и друга информация. DIDI_KIRCHSTEIN или на бълг. ДИДИ_КИРХЩАЙН.

    Коментиран от #28

  • 22 Диди

    1 4 Отговор
    Не ми казваш абсолютно нищо ново и малко си преовиличил.Напоследък станаха ,,доста събития,,свързани с бежанците.Народа критикува Меркел заради тези неща,и че трябва да се казва кои са престъпниците,да не се крият.Политиците,знаят,че хората недоволстват и т.н.. Мисля,че не греша,времето ще покаже.
  • 23 Българе

    4 0 Отговор
    Аз не разбирам защо трябва да се защитава всеки боклук независимо дали е българин или не!!тоя трябва да бъде тикнат не в немски ами в иракски затвор.. Да го опънат
  • 24 Kcaniba

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "до Диди":

    нали в предните теми го казах с други слова - че само източна Европа е способна на това - българи, румънци , монголските орди от Русия!!!
    Вилкоммен рефиджиис - до дупка!!!!
  • 25 Патето Яки

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Всички разбраха че имаш барака веемве в която си влюбен, недай си боже да я бутуряса някоя друга барака.. кво щта правим тогиз.
  • 26 Патето Яки

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Щом заделяш сериозни суми за веемве- то значи съм познал че е барака. Една кола иска ли много пари за подръжка значи е тръгнала към автоморгата.
  • 27 на коня под опашката

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Търсят те, двама с бели престилки. Носят ти и риза, малко ръкавите и са дълги, но казаха, че ще ти стане.
  • 28 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Ма дидке ма, не ти ли се струва че този инцидент идва в твърде удобен момент когато германците скочиха срещу мигрантите? Не ти ли се струва твърде преекспониран на фона на изнасилвания и убийства които се премълчават и укриват с месеци?

    И последно но не и по значение виждам че си много доволна от оплюването на България и от това че Българите се поставят под джахидистите въпреки че нищо не е доказано.

    Също както с убиеца от Фрайбург на брезгау. Убийството се укриваше месеци както и националността на убиеца. Накра я се оказа че е афганистанец на 17 години ама не било сигурно. Бил осиновен. После се оказа че през 2013година пак е бил на 17 и отново се е опитал да убие в Гърция и е бил осъден за това.

    А сега не плюйте против мигрантите защото източноевропейците са още по зли. Да не говорим че тия определено не приличат на Българи. Инцидента изглеждаше твърде нагласен като пострадалата(актрисата) си оправи прическата и се усмихна точно преди инцидента. Била със счупена ръка но това не се видя.
    Айде сефте комендантски.

    Как така германските власти укриват досега жестоки нападения а точно този път ревнаха и то точно за да погасят другите брожения?
  • 29 Диди

    0 2 Отговор
    Хойчо,не съм плюла България,не съм защитавала бежанците.Зная как е в Германия и искренно казано мен ме яд на тази бежанска политика.Вече на няколко пъти съм писала,че при следващите избори няма да гласувам за Меркел.Казвала съм също,че..ако изключим грешката й спрямо бежанците,то тя е добра в политиката.Но аз съм си решила.Ако ти си бил в транс и не си разбрал все още какво е моето становище,е това е твой проблем.
  • 30 Българе

    3 1 Отговор
    Диди, не че ме интересува ама за немец ли си омъжена?? Българка а да защитаваш немски интереси?? Колко жалко!! И какво сега? Децата ти ще учат Гьоте а не Вазов
  • 31 Диди

    0 3 Отговор
    Защо ми задаваш такъв въпрос? Всеки има право да се жени за когото е решил.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания