Last news in Fakti

14 Декември, 2016 18:16, обновена 14 Декември, 2016 18:57 1 690 1

Бил Гейтс сравни Тръмп с Джон Кенеди

  • бил гейтс-
  • доналд тръмп-
  • джон кенеди

Създателят на Microsoft не смята, че двамата са толкова различни един от друг

Бил Гейтс сравни Тръмп с Джон Кенеди - 1
Снимка: БТА/АР

Световноизвестният бизнесмен Бил Гейтс сравни новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп с покойния Джон Кенеди и го призова да му подражава. Основателят на Microsoft смята, че Тръмп трябва да приеме иновациите по начин, по който го е сторил Кенеди.

"Администрацията на Тръмп трябва да организира така нещата, че да се отърве от регулациите. По същият начин, както президентът Кенеди говореше за космическите мисии и насърчи страната си да стои зад тях, така и Тръмп трябва да отправя оптимистични послания спрямо подобни проекти, независимо дали засягат образованието или са за борба с някоя епидемия. Нуждаем се от лидерство, водено от иновациите.", сподели той пред MSNBC.

Гейтс така и не изрази публично подкрепата си спрямо Тръмп или Клинтън по време на президентската кампания, но бе смятан за поддръжник на Хилари. Наскоро бе и първата му лична среща с Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асад

    1 0 Отговор
    Проблемът е в американските служби и запдното мислене, ФБР и ЦРУ са свикнали да контролират всичко и който не им сътрудничи е смятан за гнила ябълка, не знам как ще допуснат Тръмп да прави своите реформи