17 Декември, 2016 09:45 3 845 42

НАТО хвърля танкове да плашат Русия

  • нато-
  • танкове-
  • русия

1600 танка ще бъдат изпратени в Холандия

САЩ ще изпратят 1600 танка в Холандия, съобщи Express.

Така присъствието на НАТО в Европа ще достигне рекордни нива след края на Студената война. Нарастващото напрежение в Европа накара САЩ да изпратят на континента огромен масив от военна техника. Тя трябва да служи за „възпиране“ на Русия.

Танковете ще се съхраняват в комплекс край селото Ейгелсховен. Американският конгрес вече одобри схема от $ 2.7 млрд. за насърчаването на присъствието на НАТО в Европа. Очаква се създаването на допълнителни военни хранилища в Германия, Белгия и Полша.

„Когато застанете на границата между Балтийските държави и Русия, можете да усетите напрежението. Военната активност на Русия обаче не трябва да притеснява само нашите източни партньори, а всички нас. Ние взимаме нужните мерки, за да защитим нашия съюз. Ние искаме да изпратим сигнал до Русия, с който Кремъл да разбере, че няма да приемем нарушение на териториите в НАТО“, заяви холандският генерал Том Мидендорп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    42 2 Отговор
    НАТО в частност САЩ, са тези които създават напрежението в Европа. Постоянно се говори срещу Русия. Много бавно схващат европейските лидери какво ни чака. Народите го осъзнават по бързо. Всичко това напомня подготовка за война, която със сигурност няма да я започне Русия. СВРЪХБОГАТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЯНИ ! Те са в основата на всичко ставащо по света.

    Коментиран от #11

  • 2 бббббб

    27 4 Отговор
    Русия има толкова противотанкови оръжия ,че тези танкове са дали фира преди да навлязат на Руска територия.Ако,Русия иска да напада никой не може да я спре.
  • 3 Истината

    22 4 Отговор
    За жалост Еврогейьовете вече нямат собствено нормално мислене. Войната в която иска да ги набута САЩ ще бъде последната за Европа.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    +1
    Точно така си е, големите европейски държави почти изцяло вървят по свирката на САЩ и затова има и ще има толкова много проблеми в Европа. Не мога да разбера как може да са толкова тъпи и късогледи.
  • 5

    19 1 Отговор
    Много разумни коментари на колегите.Присъединявам се към тях.
  • 6 Хохи

    19 2 Отговор
    Поредните Рдшилдски простотии
    Краят им е очевиден
  • 7 столетник

    19 4 Отговор
    На всеки 100 години Европа яде шамари от Русия.
  • 8 onq s konq

    2 26 Отговор
    Еса ква тана тя?Руското овчарче Калитко се напъна до пръсване за хакерски атаки срещу Клинтън щото си мислеше че Тръмп е "добряга" и ще играе по руската мандолина,пък то...ТАНКОВЕ!...И то много.Ама не само танкове ,ами и ПРИЛЕЖАЩАТА ИМ ЛОКАЦИОННА И ОСИГУРЯВАЩА ГИ ТЕХНИКА!Е за тва Путин "иска да види" самостоятелна Европа,демек Европа без САЩ,ама някакси ...живее в Абсурдистан:)
  • 9 стоян георгиев

    3 32 Отговор
    русия е огромен проблем в момента за световната сигурност,но троловете не спират да пишат глупости.кво ви бъркат американските танкове в холандия дошли за превенция в европа?или си е друго да сме с обърнат гол задник към путин,мечтата на всеки от вас.е няма да се получи!

    Коментиран от #14

  • 10 Kcaniba

    25 2 Отговор
    Европа се превръща в тотална колония на ФАЩ, и това е горчивата истина!!!
    Банерът - Руска агресия!!!
    Много добре прикрива американската агресия!!!
    ФАЩ готвят война, както винаг на чужда територия, но руските бази в Арктика означават, че Русия има друго мнение по въпроса :)

    Коментиран от #12

  • 11 Бат Ваню

    2 22 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    ..... ха ха ха.... усещам та как почна да са разтриперваш и кръвното да подскача .... ха ха ха..... Свръхбогатите са виновни ... ха ха ха... Върнете соца.... да сме равни сичките ... ха ха ха.... Пии си хапчетата!.... ха хах....
  • 12 Бат Ваню

    2 16 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    ... ха ха.... Ти филми ли гледаш или хапчета пиеш а? .... хах ха ха.....

    Коментиран от #15

  • 13 666

    8 0 Отговор
    Холандия е на няколко танкови резервоара от Русия. За друго ще да са тези танкове.
  • 14 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    батка, нещо си мръднал ти :)

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Kcaniba

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бат Ваню":

    още един либераст!!!
    и пия и чета и мисля!!
    Ти нямаш нужда))))
  • 16 Патето Яки

    20 1 Отговор
    Обамата си отива но бърза да наблъска Европа с танкове за радост на американската оръжейна мафия. Колко руски танка има на границите на САЩ.
  • 17 стоян георгиев

    3 9 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    за кое съм мръднал?
  • 18 Лафчи

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Не е мръднал, плащат му!
  • 19 КАПИТАЛИСТИ ИМПЕРОАЛИСТИ КОЛОНИАЛИСТИ

    8 2 Отговор
    ОКУПАТОРИИИИИИИ.......
  • 20 Бай хой

    12 2 Отговор
    Тия нацяло са изперкали. Надяват се по този начин да тормозят Русия. Но това не е никаква болка за братята.

    Погледнато обаче трезво какво е най вероятно да се случи. Холандия е една страна долу горе колкото България. Населението е свикнало с много свободи. Тия десет и повече хилядни армии които ще се разположат там няма как да не повлияят на живота на цивилните Холандци. И това влияние няма да е никак приятно. Ще се наложат множество ограничения, забрани и ще се затворят огромни площи. Тая малоумна идея и реализирането им ще тормози главно холандците и ще ги настрои против нато. Това може да го разбере всеки нормален човек. Никой нормален няма да търпи чужди окупационни войски когато никой не го е заплашвал. Най много да си потърси нов съюзник за прогонване на нахлулия окупатор.

    Коментиран от #21, #23

  • 21 стоян георгиев

    4 11 Отговор

    До коментар #20 от "Бай хой":

    ти на холанците акъл няма как да даваш,няма холандец да иска да прилича на теб ,огледаи мизерията в която си и се замисли откъде тва самочувствие да даваш акъл на един от наи- успешните народи през последните 300-400 години!
    да разсъждаваш колко са били сгрешили те е все едно да вкарш циганин в лекарски кабинет и да почнеш да се вслушваш в обясненията му за машините вътре.

    Коментиран от #22

  • 22 Бай хой

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Десо ма да знайш че не съм длъжен да ти пояснявам всичко. Вземи се понапъни малко поне веднъж и осмисли една новина.

    Къде прочете че съм давал акъл на ония от долната земя? Я кажи сега и къде прочете че холандците искат някой да ги окупира и да им тъпче и без това оскъдната територия. Стига ли ти на пипето че точно Холандия е най уязвимата от всички европейски страни и никакви танкове няма как да я спасят при атака от когото и да е. За няколко часа почти половината територия може да се окаже под вода и затова не са нужни никакви супер оръжия.

    Коментиран от #24

  • 23 Бат Ваню

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Бай хой":

    Гуедам и невервам на ушите си ..... ахахахах хах ах... и ти изпълзя ... Кви окупационни войски уе? ха ха ... Ти ли не разбра само, че ние сме съюзници а? ... с американците със запада ... Хапчето зе ли си ? НАТО, НАТО... това е НАТО ... ха ха ха...... Да ти напомня още един път.... Зимай си редовно хапчетата, за сърцето, кръвното и.... за главата... ха ха ха..... Може и по 2 ..... ааааааахххххх
  • 24 стоян георгиев

    2 8 Отговор

    До коментар #22 от "Бай хой":

    и пак ти казвам,чети кво съм писал преди да отговаряш.тва се случва за кои ли път,да ми вменяваш твърдения дето не съм правил и впоследствие да им отговаряш.
    що се отнася до въпроса ти ,къде си давал акъл на холанците,явно не само моите постове не четеш ами не помниш и своите :)!!!!!!!!!прочети си пост номер 20 и виж там кви велики разсъждения правиш за грешките на холанците и кво щели да направят и т.н. щуротии.и тва ако не е даване на акъл не знам кое е !

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 данко

    14 1 Отговор
    искат война само че не в САЩ а в Европа и задокеанските богаташчета пак да напълнят гушите
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кики

    7 4 Отговор
    Имам предложение към Стоян Георгиев и Оня с Коня. Предлагам да Ви давам по една стотинка за всеки минус който получите, но да ги слагате в каса.Смятам, че в кратки срокове, ще ми се съберат за една нова ЛАДА!

    Коментиран от #31, #32, #37

  • 30 БАТМАН

    0 8 Отговор

    До коментар #28 от "Бай хой":

    ...А мое ли си уредиш една среща с личния лекар за едно направление а? .........аааааааааааааааааааахххххххххххххххххх ха ха ха ха ха.......
  • 31 Бат Ваню

    0 8 Отговор

    До коментар #29 от "Кики":

    Бате, аз подарих преди години едно опелче на един пич.... екстра си беше, пушка, като се сета и нещо трепва у мене .... Лада ха?.... Хората ти казват истината!..... ама ти Лада та Лада..... абе запдна кола е по-убаво уе..... вервай ми! ха ха ха.....
  • 32 onq s konq

    2 10 Отговор

    До коментар #29 от "Кики":

    Ма тия минуси вие ли ми ги пишете бе наглеци?А аз си мислех че мащинарията на сайта автоматично ми ги слага за добър ден
  • 33 Олрайт

    13 1 Отговор
    До НАТО - абе вие шегувате ли се? Русснак от танк не се плаши! Моряк от бренди плаши ли се? Мокър от дъжд плаши ли се? Руснаците четох, че ходели на уикенди с танкове дори си играели на прескочи танк за забавление вие ги плашите с танкове? Ето затова ние сме изплашени... Докато вие плашите руснаците, някой от вас може да започне войната и тогава не руснаците, ами ние и вие ще се по.ерем...Аз имам биде, купих си, но вие имате ли? Ако искате да уплашите руснаците разположете вместо танкове Пусси или Някакъв гай Прайд! Това ще ги ошашави тотално. То и аз съм ошашавен...случайно мернах как купонясват София Прайд и се същисах - не знаеш, какво е това, минават вряскат скачат хвърлят балони някакви полуголи маскирани и се чудиш Марсианци ли са, педали ли са, лесбоси ли са, трети пол ли са или са сбъркали галактиката някакви дроиди? Не върви на добре работата...все плашите тия руснаци и докато ги плашите света мина куп световни войни заради плашенето ви....
  • 34 KROMI

    12 0 Отговор
    Това е поредният опит на циганина Обама да нанесе вреди на Европа. Ако не беше подкукуросвал Украйна да влиза в НАТО и Русия нямаше да влезе в Крим. Изобщо няма по-долнопробен негър и м...л който да е нанесъл повече вреди на света . И много поздрави на онези, които смятат да ни подслушват в интернет ,да четат и добре да си помислят чии интереси обслужват в съшност.

    Коментиран от #35

  • 35 Бат Ваню

    1 6 Отговор

    До коментар #34 от "KROMI":

    Тва е поредния опит на НАТО да защити Европа...(да покаже на Русия че нема лабууу). Тука чета некви ентусиасти Русия това, Русия онова... При всеки конфликт със запада Русия винаги е губеща....ама винаги!... печели войни и пак е губеща... ;( .. ми така е .... Така става и с нас..... Освобождават ни.... кви боеве са се водили..... Шипка...Плевен.... и после....кво стаа .... пак запада....Сан Стефану....;(... НАТО знае, че трее се предвижи ва изток....
  • 36 Бат Ваню

    1 2 Отговор
    ......да не отвора тема ..... че само неколко години след освобождението руснаците изтеглят сички генерали и ни оставят голи и боси.... в Сръбско - Бългаската вайна с капитани.... Ами кво щеше да стане ако бехме загубили а?.....Ако го немаше героя от Сливница а?.......
  • 37 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Кики":

    кики аз имам предложение като нещо дето съм писал смяташ че не е вярно да пробваш да му се противопоставиш.минусите са лесна работа ,както и плюсовете.тези дето пишат срещу мен обикновенно веднага с поста си си поставят и плюс на себе си :),тва кики се нарича патология ,ти се сети в коя област на медицината обаче :).и не ми събираите пари имам си ,обикновенно зор с парите имат такива като теб дето чакат да ни нападне нато с танковете ,а путин да ни освободи.
  • 38 Диди

    0 3 Отговор
    На Савушкина улица 55 в Санкт Петербург се намира ,,фабриката,,на руските тролове.Но предполагам,че вие знаете това,защото от там ви се плаща.
  • 39 богатбеден

    5 0 Отговор
    Американците си чистят старите боклуци .И незнам над Холандия каква заплаха е надвиснала ?
  • 40 ШАРО

    0 0 Отговор
    ТОЧНО ТАКА. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕСПЕКТИРАНА. ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО. 100 ГОДИНИ ТАЗИ ДЪРЖАВИЧКА СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ. ТЕ ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ОСИГУРЯТ ПИТИЕТА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ НУЖДИ, ТРЪГНАЛИ ДА ИСКАТ ДА ОПРАВЯТ СВЕТА. Я ГИ ВИЖТЕ, ИЗТРОВИХА СЕ КАТО ХЛЕБАРКИ С НЯКЪКВА ПОМИЯ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С АЛКОХОЛ ЗА ПИЕНЕ.
  • 41 ШАРО

    0 0 Отговор
    ПРАВИТЕ ШМЕКЕРИИ И И ПУБЛИКУВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ. НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ.
  • 42 ДУХ

    0 0 Отговор
    НАТО НИ ПАЗИ, ПАЗИ, ПАЗИИ,
    РУСИЯ ПАК ДА НЕ НИ НАГАЗИИ,
    ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ПРОЛАЗИМ
    НА КОЛЕНЕ И ПО КОРЕМ

    ЩЕ НАТИКАТ НИ В ЗЕМЯТА
    КАТО РОБИ НА КОЛХОЗИ,
    ОРАЧИ, СЕЯЧИ, КОПАЧИ
    И БЕЗ ПАРИ БАЧКАЧИ

    И ЩЕ ВЛАЧАТ ВСИЧКО
    НА МАСАТА СИ ПРАЗНА,
    ПРАЗНА И НАМ
    ОТДАВНА ОМРАЗНА