18 Декември, 2016 23:30 1 694 8

Японците недоволни от преговорите между Путин и Абе

  • япония-
  • шиндзо абе-
  • владимир путин

Спад в доверието към японското правителство

53.4% от японците дават негативна оценка на преговорите между руския президент Владимир Путин и японския премиер Шиндзо Абе, съобщи Kyodo.

Путин беше на посещение в Япония в четвъртък и петък. Позитивна оценка на преговорите дават 34% от японците. На този фон рейтингът на правителството е паднал с 6% до 54.8%,.

Путин и Абе заявиха, че тяхната среща е сложила началото на едни по-продуктивни отношения между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    4 14 Отговор
    Путин само взима А НЕ дава !Какво чакат Японците ,че островите ще им даде няма !Путин да има как цялата земя да завземе пак нама да са наядат ! Да са оправят МЕН ПЪК МА БОЛИ САЙДЕРА !

    Коментиран от #6, #8

  • 2 Vozi

    1 8 Отговор
    qponq ravno usa nqma razlika vsi4ko e svurzvano
  • 3 Kcaniba

    7 1 Отговор
    На въпрос какво ще има на 2-та острова, яко се дадат на Япония?
    Възможно ли е да има амерска база, отговорът бе - възможно...
    Аз ще добавя, Япония не решава, решават УСА!!!
    Значи - нямаааа островии)))
  • 4 mediator37

    8 0 Отговор
    Ние всички сме само наблюдатели. Но не знам колко наивен наблюдател трябва да си , за да си помислиш, че Путин ще даде стратегически острови, които са завзети преди 76 години. Никога няма да даде и една мидичка от плажа. Докато Путин и/или Медведев управляват Русия това няма да стане.
    Интересно ще стане, когато Русия си поиска обратно Аляска от САЩ.
  • 5 909 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    До коментар 4, Аляска Е ПРОДАДЕНА НА САЩ А НЕ ПОДАРЕНА !! Така че Русия неможе да спори ! И САЩ И РУСИ СА ЕДНИ КЪДЕТО ПРОСТОТИЯТА ИМ КРАЙ НЯМА ! Аз несъм за никой болима сайдера ! АЗ СЪМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 6 Дядо Коледа

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    Япония иска от Русия, а не Русия от Япония!
    Така че .... коментара ти "Путин да има как цялата земя да вземе" е ШИЗОФРЕНИЯ !
  • 7 misli posle govori

    0 0 Отговор
    На 13 април 1941г. по повод подписването на пакта за ненападение между СССР и Япония, се дава тържествен банкет.На него присъстват Сталин, който лично налива и разнася чашите на членовете на японската делегация.Министърът на външните работи Йосуке Мацуока вдига тост: "Пактът е подписан.Аз не лъжа.Ако лъжа нека, вземете ми главата.Ако Вие лъжете ще дойда да взема Вашата (обръща се към Сталин).
    Сталин му отговаря: "Моята глава е важна за моята страна, също както и Вашата за страната Ви.Нека се погрижим главите ни да останат на раменете ни"(Мацока е един от главните обвиняеми след войната и умира по време на процеса срещу него в Токио.
  • 8 о3у4тт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    те са 16% от сушата и притежават 35% от всички подземни богатства трябва ли им нещо бе
Новини по държави: