20 Декември, 2016 00:29 1 401 0

Петима задържани за убийството на руския дипломат

  • русия-
  • турция-
  • посланик-
  • убийство
Петима задържани за убийството на руския дипломат - 1
Снимка: АР/БТА

Пет души са задържани във връзка с убийството на руския посланик в Турция Андрей Карлов. По-рано беше съобщено, че само майката и сестрата на убиеца са задържани. Задържани са още бащата на 22-годишният убиец Мевлют Мерт Атлинтас и още двама души, съобщава телевизия NTV. Те ще бъдат закарани в Анкара за разпит от град Соке в провинция Айдън. От роднините на убиеца са иззети електронни устройства.

Както по-рано съобщи министърът на вътрешните работи на Турция Сюлейман Сойлу, Атлинтас, който е роден 1994 г., е бил сътрудник на специалните части. Убиецът е ликвидиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА