20 Декември, 2016 08:24 1 707 15

Това варварство няма да се отрази на отношенията между Турция и Русия

  • сергей лавров-
  • убийство-
  • турция

Ще се води съвместно разследване

Убийството на руския посланик в Анкара няма да се отрази на нормализирането на отношенията между Турция и Русия. Това беше заявено от руския външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

„Това е една ужасна трагедия. Благодаря за изказаните съболезнования за Андрей Карлов. Турският президент Реджеп Ердоган се обади на руския президент Владимир Путин и му изказа най-дълбоки съболезнования.

Той заяви, че разследването за това зверско престъпление ще бъде съвместно.

Това варварско престъпление трябваше да подкопае нормализирането на отношението между Турция и Русия. Тази цел обаче няма да бъде постигната и подобни престъпления няма да се отразят на отношенията ни.

Днес ще се проведе срещата на работната група между Русия, Турция и Иран. Ние ще направим всичко възможно да ограничим действията на хората, стоящи зад тази атака“, заяви Лавров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мемфис

    5 3 Отговор
    Варварите са тези, които окупираха и избиха милиони беззащитни в Сирия.
  • 2 връзка

    5 0 Отговор
    Разбира се че ще се отрази. По-скоро отношения няма да има.
    реджеп няма да може се справи вътре в Турция, да не говорим за отношения навън.
    Това е нормално, като се буташ между шамарите.
  • 3 стратокастър

    10 5 Отговор
    Отношенията ви с турция слабо ни интересуват!!! Ние Европейците , се интересуваме колко милиона бежанци ще ни изпратите от разрушения град Алепо и колко афганистанци ще са промъкнат по между тях???

    Защо Русия на предостави убежище на 1-2 милиона бежанци след като има пряк интерес от военните действия в Сирия???

    Коментиран от #7, #13, #15

  • 4 Хасан

    4 5 Отговор
    АКО бяха послушали Ердоган тия бежанци щяха да бъдат в свободна зона в Сирия..и там щяха да се окаже помощ.. Един казан с пилаф и овнешко.. Евтино.. Ама тъпата Меркел ги покани в Европа

    Коментиран от #5

  • 5 рамзес III

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    А "умния" путин ги подкара наред с бомби!

    Много просто - между обикновените бежанци ще има и радикални елементи ? Ако си стояха в Сирия щяха ли да са заплаха за Европа? И каква отговорност ще поеме русия за военните престъпления в Алепо ?

    Коментиран от #9

  • 6 Киро

    5 4 Отговор
    Деньгите са по-важни от животите на някакви пилотчета, войничета и посланници, нали Лавров?!

    Прегърнете се още по силно...
  • 7 абе овча главо

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "стратокастър":

    И защо Русия да предоставя убежище на тия брадати главорези--да не би руснаците да започнаха войната в Сирия--да не би Путин да ги покани в :Европа--да не би бежанците да са само от Сирия-11% са сирийци...а другите са от демократизираните страни от САЩ-Афганистан,Ирак,Йемен,Пакистан и цяла Северна Африка-където САЩ направиха Арабските Пролети....Та въпросът ти трябва да бъде към САЩ...троле ....

    Коментиран от #10

  • 8 хуморист

    5 0 Отговор
    Представете си ако от Китай и Индия започне бежански поток към Европа. Комшията от долния етаж ще е Ли, а от горния Маганди, премиера ни ще е с емблематичното име Дзен Ху. Само тогава ние "европейците" може и да се научим на работа, дисциплина и вместо да злобеем към другите нации, да работим в полза роду!
  • 9 Д'Мин

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "рамзес III":

    Дай пример на терористичен акт в европа извършен от сирийци! Защото Путин го няма в Афганистан, Ирак и Пакистан, но май големия брат е там! Така, че Путин може да ти е виновен единственно, когато не ти стане.
  • 10 сербез путин

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "абе овча главо":

    Преди събитията в Сирия нямаше бежанци ! За това русия трябва да понесе отговорност !!!

    Коментиран от #11

  • 11 Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "сербез путин":

    Къде е логиката?
  • 12 Да го тура на Хасан

    2 4 Отговор
    Е МИ НЯМА ЗАЩОТО ФЕСОВЕТЕ ЩЕ ВИ СА ИЗВИНЯТ И ГОТОВО ! ВИЙ СВИКНАХТЕ И ДА ВИ БУТАТ САМОЛЕТИ И УБИВАТ ! ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ ПАК И ЩЕ КАЖЕТЕ МАШАЛА ТУРЦИЯ !
  • 13 Трол

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "стратокастър":

    Стратокастрираний, аз и Деса-Стоян-То ги броиме! Изкарвам ги за момента 8447, Деса ги изкарва над 10 000, няка да са 20 000! Къде ги изкопа тези милиони бежанци от Алепо? Третополовото, като виден козяшки трол е с погноза около 200 000. Ама ти се уля, махай струните от Фендера да не те шибнат през ушите и в "китарата"!
  • 14 териер

    4 5 Отговор
    Ако путин беше мъж а не мижитурка още когато турците ни свалиха самолета трябваше да има военен отговор!!! Все пак самолет не се сваля без санкция от султана!

    Сега турците ще кажат извинявайте, ние не сме го знаели тоя, нали имаше и руска охрана.... и ще се започне старата приказка за голямата и малката правда ...!

    Путин да сдава властта!!!
  • 15 иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "стратокастър":

    Кой сте вие бе Г-н Овца кажи аз съм този и заяви своето мнение. Аз също съм европеец но не споделям твоето мнение, така че не говори в мн. число.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания