Last news in Fakti

20 Декември, 2016 15:22 3 370 10

Германската полиция е арестувала грешния човек

  • германия-
  • берлин-
  • грешен-
  • арест-
  • мъж-
  • на свобода-
  • базар

Реалният извършител е въоръжен и на свобода

Германската полиция е арестувала грешния човек - 1
Снимка: БТА/ AP

Силите за сигурност в германската столица Берлин признаха, че са арестували грешния човек след вчерашния атентат, съобщи „Ди Велт“.

Полицейски източник е споделил пред вестника, че униформените са задържали грешен човек, а реалният извършител е въоръжен и на свобода.

Полицаите и специалните сили, разположени на територията на столицата, са били информирани за гафа.

До този момент нито една терористична групировка не е поела отговорност за нападението, при което бяха убити най-малко 12 души, а 48 бяха ранени.

Задържаният мъж от германските сили е пристигнал в страната от Пакистан в края на миналата година. Той обаче категорично отрича да има пръст в нападението.

В понеделник вечерта камион се вряза в тълпата на коледен базар на една от най-оживените локации в столицата Берлин. Нападението бе определено като умишлено от разследващите.

Агенция ДПА написа, че камионът се е движел между 50-80 метра сред тълпата, преди да спре. От вътрешното министерство на страната обявиха, че 18 от ранените са в критично състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    11 1 Отговор
    нищо чудно! тя половината германска полиция празнува ибряма.
  • 2 БАТЕ ЖОРО

    9 0 Отговор
    грешка! байряма))
  • 3 Kcaniba

    9 4 Отговор
    По соца, подобно да бе се случило във ФРГ!!!!???
    Какво падение, какво олабване....
    Срам...срам....
    Рим е падал точно така
  • 4 Номер 57

    8 1 Отговор
    Щом категорично отрича значи е невинен.
  • 5 Rangelov

    2 2 Отговор
    Sme6nici!!!
  • 6 Трифонов

    6 1 Отговор
    Ама вие изобщо на разсъждавате демократично! Май сте забравили европейските ценности - алчност, леност, похот, лакомия, суета, завист... и други такива, достойни за възхита и възхвала. Вероятно сте расисти, екстремисти, националисти, фашисти, фетишисти и т.н. Ислямът е любов и мир. Повечето мюсюлмани са мирни хора, които честно се трудят неуморно от сутрин до здрач, за да осигурят благоденствието на Европа. Трябва да приветстваме преселението на маймуните, пардон... на мюсюлманите... от Африка и Азия, защото само по този начин може да се осигури благоденствие и икономически растеж в Европа. Не го ли знаете това?! Още Анжел Меркел го каза това преди доста време. Не бива този терористичен акт да ви кара да мразите. Омразата е лошо нещо. Не мразете, а обичайте мюсюлманите. Те са бедни, нещастни и неразбрани чада Божии. Интегрирайте ги, обичайте ги... И задължително запишете малолетния си син в ЗИП по арабски в училище, за да може, ако някой ден брадясал резак тръгне да го изнасилва в съблекалнята на местния басейн, да му каже на перфектен арабски, че не е съгласен да го удовлетвори. Но дори и при това положение възпитайте малолетния си син така, че да знае, че да удовлетвориш ислямски бежанец, който не е правил секс от три дни, е чест и дълг за всеки истински еВропеец!!!
  • 7 така така

    8 1 Отговор
    От тия, които и да задържат няма да сбъркат, ако не сега то друго е направил или, ще направи ! Германската полиция ако трябва да хване мангал от Максуда, ще обърне света, ама тия са им "висока топка" !
    Каквото и да дрънка Изперкел държавата им показва меко казано неадекватност - надцениха се ! Явно, ще им трябва бърз обмен на опит с единствените, които знаят, как се противодейства на това ...израелската армия и полиция - каква ирония на съдбата !!!

    Коментиран от #8

  • 8 ех кога ли

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "така така":

    Бих казал че руските служби също биха свършили добра работа в тая ситуация, особено ако се следва по-стриктно сталинската "философия" - има човек(в случая маймуна) - има проблем, няма човек - няма проблем.
  • 9 Киро

    6 1 Отговор
    Знаех си, че оня звяр - поляка шофьор го е направил!

    А как само несправедливо нападнаха представител на най-мирната религия, не ги е срам!
  • 10 ПАК ЛЪЖАТ И ЗАМАЗВАТ

    2 1 Отговор
    ГЕРМАНСКИ ЦИВИЛЕН ГРАЖДАНИН Е ПРЕСЛЕДВАЛ НЕВИННАТА ЧАЛМА ПОЧТИ ДВА КИЛОМЕТРА .
Новини по държави: