Last news in Fakti

23 Декември, 2016 18:42 1 083 3

Полицията на Брюксел обезвреди подозрителен пакет

  • бомба-
  • брюксел-
  • полиция
Полицията на Брюксел обезвреди подозрителен пакет - 1
Снимка: Туитър

Белгийската полиция е открила и обезвредила потенциално взривно устройство в торба. Тя е била оставена пред офис, използван от турски културен център в Брюксел, предаде Ройтерс. Подозрителното устройство съдържало газова бутилка. Експертите проучват дали има детонатор.

"За момента не можем да потвърдим дали устройството е трябвало да избухне или не", заяви представител на прокуратурата. Засега няма задържани.

Специалните части на белгийската полиция за обезвреждане на експлозиви са вдигнати на крак заради намерен съмнителен пакет в Брюксел.

Това съобщават местните медии.

Съмнителният пакет беше намерен пред сграда, в която се помещава турски културен център. Районът в квартал Шаербеер беше отцепен от силите на реда. На място имаше и робот за обезвреждане на бомби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еей...

    0 0 Отговор
    Абе информирайте се по-добре бе,квартала се казва Скарбек(Schaerbeek)От 11години живея в него,и едвам се прибрах,и тука нема живот вече...
  • 2 шшш

    0 0 Отговор
    ЕМИ ПРИБИРАЙ СЕ ВЕЧЕ ,ЧЕ И ТУКА ЖИВОТА НИКАК НЕ ВЪРВИ..СВИНЕТЕ СА НАВСЯКЪДЕ И ИСКАТ 500ЕВРО И КЪЩА В БОЯНА...КО СЕГА ЩЕ ПРАВИМ БРЕЙ С ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАЙ МИРНАТА РЕЛИГИЯ...
  • 3 Еей...

    0 0 Отговор
    Нема как да стане,цял месец работа,за 300€някак си не ме устройва,В БГ имам стаж само от казармата,как се оправяте с тия заплати...просто ДЪЛБОК ПОКЛОН И ШАПКИ ДОЛУ от мен....
Новини по държави: