26 Декември, 2016 18:57 2 361 14

 Президентът на Молдова свали знамето на ЕС

  • молдова-
  • флаг-
  • ес

Президентът на Молдова Игор Додон е разпоредил да се свали знамето на ЕС от сградата на президентството, съобщава сайтът life.ru.

От администрацията на президента посочиха, че Додон уважава конституцията и призовава останалите институции да свалят флага на ЕС.

До момента никой не е последвал примера на президентството.

Наблюдатели очакват Додон да направи изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тука е така

    9 11 Отговор
    АМАН ОТ РУСОФИЛИ Е ЕВРОПА,ЗОРЛЕМ ЕВРОПА ЩЕ ХОДИ НА ЗЛЕ.

    Коментиран от #5

  • 2 любител на европидали

    17 5 Отговор
    Ами за какво му е тоя звезден парцал , като не са членове?
  • 3 матейко

    11 6 Отговор
    За какво ли ---ами да обърше задника на Меркелицата с него

    Коментиран от #4

  • 4 Мършата

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "матейко":

    Ти наистина ли допускаш, че ние ще допуснем хигиената на задните и части да се осъществява чрез знаме, докъто имаме езици
  • 5 Чакала

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "тука е така":

    Ако Левски 10-15 години играе много зле децата стават цесекари или слависти, така е и с хората, големият батко ЕС показва идиотщина, слугинаш на САЩ и пе..растия и хората се обръщат към другият батко -Владо Путин - има парички от газа и петрола, няма гмо храни - има голям пазар и хубави рускини

    Коментиран от #6

  • 6 Мършата

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "Чакала":

    Да, но не! Постриха ни тръбопровод за да ни направят разпределители на газ към Европа (колосално доверие ни бе указано и чест). Колко време им загубихме, колко пъти ни молеха (беспрецедентно унижение от страна на Русия да моли)? Какво направихме ние? Започнаха да ни строят АЕЦ Белене. Историята няма да повтарям. НО искам да вмъкна, че парите които ни глобиха заради Русия, можеше да вдигнем пенсиите, заплатите. Всичко това тежи на съвеста на пополистите. Срам и позор, резил

    Коментиран от #8

  • 7 Хасан

    16 2 Отговор
    Скоро и Фреекзит и свършва Европа Май ще остане само немска Европа
  • 8 трололюбец

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Мършата":

    Що не земете да се гръмнете , тролчета или най-добре да си оберете крушите и при "батко" , нали много ви харесва . А на българите не берете грижа и без него ще минат и то по-добре
  • 9 Диди

    6 14 Отговор
    Защо никой от вас не пише кой помага на българското развитие.Ако не бяхме в ЕС как щеше да е положението в България?Нима мислите ,че Русия ще помогне за развитието ни? Хасане,защо мразиш Германия?

    Коментиран от #11

  • 10 Киро

    5 13 Отговор
    Поредния глупак, дето много му знае устата и после свършва трагично!

    За разлика от Венецуела тия нямат ни петрол, ни нищо! Едни голи за..ници само, насочени към обедняващата Рашка!

    Има една песен, че мозък наливен не се продава, тоя Дудан ли е, Дондон ли е, го потвърждава!

    Жалко за хората.
  • 11 Трол

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    И какво е положението на България в ЕС? Последно място по всичко! А да, на първо място по бедност, по отрицателен прираст, по най-ниска продължителност на живот! Еее, много станаха първите места, направо сме олимпийски шампиони. Да ни е честито! Ти си мий чиниите в Германия и си въобразявай,че си фактор, някъде и за нещо.

    Коментиран от #12

  • 12 Киро

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Трол":

    Положението на България в ЕС е МНОГО по-добро, отколкото би било положението на България извън ЕС.

    Това не го разбират само кухи кратуни, свикнали да "получават заплата", да се почесват и да скимтят защо заплатата им е близко до минималната, при положение, че така добре си клатят краката на стола и професионално се подпират на бюрцето.

    Коментиран от #13

  • 13 Трол

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Киро":

    Ми елементарно комлексарско заяждане! Къде съм писал, че преди сме били по-добре? Кое от написаното от мен не е вярно? И да аз лично съм много по-добре от преди и вероятно и от теб. Защото имам свой бизнес, и то не един! Така, че онова написаното за бюрцето, крачетата и заплатката си ги запази за теб!
  • 14 Диди

    2 1 Отговор
    Киро,подкрепям мнението ти.Троле,ако не бяхме в ЕС по добре ли щяхме да сме?Пак ли Запада е виновен,че ние сме на това положение?А ти щеше ли да имаш добър бизнес ако не бяхме в ЕС? А сега моля да ми отговориш.Защо постоянно пишеш да съм си миела чиниите в Германия?