27 Декември, 2016 15:21 2 907 17

Мигранти подпалиха бездомник в Берлин (ВИДЕО)

  • германия-
  • берлин-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • бездомник-
  • подпалиха-
  • видео

Бездомникът е бил подпален, докато е спял да едно от станциите в берлинското метро

Мигранти подпалиха бездомник в Берлин (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Седмина мигранти са подпалили 37-годишен бездомник в германската столица Берлин в коледната нощ, съобщи „Берлинер цайтунг“.

Само бързата реакция на очевидци е спасила мъжа. Инцидентът е станал на метростанция в квартала „Кройцберг“. Няколко души, преминаващи наблизо, са се притекли на помощ на пострадалия.

Местните медии написаха, че мигрантите са подпалили спящ бездомник. Властите обявиха, че някои от мъжете са били познати на силите за сигурност.

Мигрантите – на възраст между 15 и 21 години – са били задържани от полицията. Шестима от тях са сирийци, докато един е либиец. Властите водят разследване, като не се изключва възможността да им бъдат повдигнати обвинения в опит за убийство.

След като са подпалили бездомника, мигрантите са качили на мотриса. Камери в нея заснеха как седмината се возят на влака след извършване на престъплението.

На кадрите се вижда тяхното задоволство, а не покаяние, коментират местните медии.

През последните месеци Ангела Меркел и политиката й на отворени врати бяха подложени на остра критика. В страната бяха извършени терористични нападения и няколко криминални такива от бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на Изперкел чадата

    16 1 Отговор
    На този случай няма да му обърнат и 1/10 та от вниманието, което обтрнаха на нашенския мангал ритнал жена. Проасто тези са от гостите на Меркел и за тях реакцията е друга. Следете немските медии да видите по заповед на дъртата, как бързо случая, ще се забрави и неглижира.
    Иначе това вероятно са нещастните, смирени бягащи от войната представители на мирната религия.
    Мръсни м...ли?
  • 2 това не са мигранти

    2 12 Отговор
    като ги гледам изобщо не ми приличат на мигранти плюс това са доста добре облечени и си мисля, че са си чисти германци

    Коментиран от #4, #13

  • 3 Лупи

    17 1 Отговор
    Тия са толкоз германци, колкото м....ла дето блъсна жената е българин! Това, че може да имат немски паспорти или са отгледани в гетото в Берлин или Мюнхен не ги прави германци!
  • 4 Факта

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "това не са мигранти":

    Митранти са! Познава се, по облеклото. Никой нормален германец няма да се навлече като редовно работещ българин, със заплата - едни обувки на Найк... и то среден ценови клас. Ние не можем да се облечем така луксозно като мигрантите...бъкани с пачки раздавани от афганистански и някои арабски шейхове... затова сигурно е, че са имигранти. Въпроса е, защо не се разстрелват такива терористи над невинни хора? Ето това не може да ми побере ума тиквата - тия терористи убиват човек, а са живи? Това при Аспарух, при Ото фон Бисмарк, и други нямаше да се толерира... За такива терористи има само едно наказание - смърт! Въпроса е, защо европейските народи търпят разни такива терористи да правят пакости и ги пускат живи и здрави, че и им плащат и дори разни премии? Арестувайте ги, затворете ги в една голяма зала с емисарите на Хелзингски комитет, Амнести Интернейшънъл, Отворено общество и им кажете - Бъди себе си, дъ Бой! Можеш да покажеш на тези тук какъв си ти! И затворете и заключете вратите..! Бас държа, че ако излязат от комитетите ще си купят картечници и а видят някоя такава мутра ще го стрелят от километър? А не да плямпат, че бандита имал човешки права!

    Коментиран от #5

  • 5 Факта

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Факта":

    П.П.: - Пуснете вътре в -залата и фрау Меркел по пенюар и с висок ток обувки! Нека види какво е поканила без оглед кой какъв е?!!! Когато каниш, трябва да поканиш човек, а не непознати! Непознатите са и човеци и зверове някои. Е, тия са от зверовете... Един невинен запален от зверове? Меркел, кой ще плати това с личният си живот? Колко трябва да измрат заради политици като теб, нашите кожодери от десетилетия тук? Кой ще ви потърси лична персонална отговорност, за злините над невинни? След като и Господ ив търпи, елита ви толерира и назначава, ние ви плащаме данъци и търпим? Кой тогава ще ви наказва виновните?
  • 6 Диди

    5 4 Отговор
    Престъпниците са от Сирия и Либия.Ще бъдат съдени за ,,опит за убийство,,.
  • 7 гост

    13 3 Отговор
    Ако това беше в саудитска арабия и недай боже от християни те публично съдени на площада !!!Естествено вдигнати с кран с въже на врата !!!А тия Еврогейове от Брюксел до кога ще унижават цяла ЕВРОПА с тия боклуци !!!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Факта

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Християнин е невъзможно да нападне и тероризира невинен човек! Ако го стори не е християнин... Християнин е Йисус, баай Добри и много като тях. те са кротки неагрессивни човечни хорица, които не използуват вандализма. Навред ги има и дори и на пустинни острови. Християнина е мироглед, морал, а не книги библии корани и всякакви такива. Много християни има и без да са чували за християнството. А много се наричат християни и са върли антихристи...визирам редица законодатели и други. затова думата християнин не подхожда всекиму. Аз съм наполовина християнин - уважавам човеците, християните и искам такива като тия вандалри да се трепят! Значи съм и наполовина антихрист... но антихрист само към разбойниците като тия и други! Ако няма кой да ги трепе, те стават много, арогантни, самозабравят се и вършат зло. затова е добре Закона да трепе вандалите! ала не иска?
  • 9 копеле

    9 2 Отговор
    Желая да се появи новият Хитлер, крайно време е
  • 10 Диди

    0 3 Отговор
    О,някои от вас са ми сложили 2 минуса.Кое не е вярно в това което съм писала,за да съм заслужила отрицателното ви внимание?
  • 11 Мангалян

    8 0 Отговор
    Тези слаботелесни маймуноподобни унтерменши да не се окажат "българи" от Максуда,Столипиново и т.н елитни квартали на родината ни,изнесени щедро от Сорос на запад за социално лапане и уронване името на България.
  • 12 Диди

    3 4 Отговор
    От Сирия и Либия са,бежанци.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Диди

    0 2 Отговор
    Гост,как мислиш,защо ме наричаш идиот?

    Коментиран от #15

  • 15 Домакин

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Може би защото вижда истината доста добре .
  • 16 Диди

    2 0 Отговор
    6 сирийци и 1 либиец.Познати са били на полицията,правили са побоища преди това. Информацията ми е вярна....обиждате ме.Няма логика.Това е знак на слаб характер.
  • 17 Диди

    1 0 Отговор
    Домакин,ти като си много отворен,пиши ни тези дето ги виждаш на снимката от каква народност са.
Новини по държави: