Last news in Fakti

30 Декември, 2016 10:59 1 362 5

Столтенберг: НАТО търси диалог с Русия

  • нато-
  • йенс столтенберг-
  • русия

Според него няма непосредствена заплаха

НАТО счита за важно да поддържа диалог с Русия. Това беше заявено от генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг, цитиран от ДПА.

„От Русия не произлиза непосредствена заплаха за партньорите в Алианса. Русия е наш съсед и ще остане такъв. Така, че ние ще се опитваме да поддържаме диалог с нея и да постигнем деескалация.

Безсмислено е да сравняваме Ислямска държава и Русия. ДАЕШ са нещо съвсем различно. Те извършиха атентати в наши столици. Нашата цел е да унищожим тази групировка“, заяви Столтенберг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    13 0 Отговор
    От Русия не произлиза непосредствена заплаха,но от вас тя е директна. Какво търсите плътно по цялата и граница? Или смятате че някой ще се хване на доктрината ви: НЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ,А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ! Няма други такива, освен българските политици.
  • 2 Факта

    12 0 Отговор
    Виждаме....диалогът на НАТО става все по-горещ и толкова силен, че направо прибближи плътно границите на руснаците от обич... И в знак на най-приятелски отношения са експулсирани руските дипломати понеже обичта на НАТО към Русия става така гореща и безгранична, че само страха на руснаците и техните оръжия спират все още НАТО да не целуне с ракети и армия обичаните от НАТО руснаци...Чудно, защо руснаците въобще не са щастливи от толкова любов на НАТО?

    Коментиран от #3

  • 3 До фаета

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Факта":

    "Щасливи", че не ги приеха в НАТО на времето
  • 4 Шляхтиц

    2 0 Отговор
    Поведението на НАТО, поне на мен, много ми прилича на поведението на Хитлер преди да нападне Съветския Съюз. От какви УРОДЛИВИ ИЗЧАДИЯ е съставено управлението на НАТО, та наобиколиха РУСИЯ с всевъзможни "отбранителни ракети"? Какви ползи получха Германия и Светът от ВСВ? Изравнени със земята градове и села, близо осемдесет милиона човешки същества, погубени пряко или косвено във войната. Толкова ли е къса човешката памет, с какви инстинкти за самоунищожение е обременен човешкият вид? Трябва ли само след седемдесет години да се повтарят ужасяващите безумия на ВСВ? Трябва ли да сбъдват думите на Руснака, запитан дали Русия ще влезе в Европейския съюз, отгорорил: Ако ни понразнят
  • 5 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Трябва ли да се сбъдват думите на Руснака, запитан дали Русия ще влезе в Европейския съюз, който отговорил: Ако ни подразнят още малко и във Вашингтон ще влезем. Та нали без да напада никого, Руснакът влезе ив Берлин и в Париж.