30 Декември, 2016 11:24 10 234 42

Кремъл със звучен шамар за Обама

  • кремъл-
  • барак обама-
  • сащ

Мария Захарова с тежка атака срещу американския президент

Решението на Барак Обама да експулсира руски дипломати унизи американския народ. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Днес Америка и американският народ бяха унизени от своя собствен президент. Удивително е, че след като не успя да регистрира каквито и да е постижения на международната арена в своето президентство, нобеловият лауреат успя да сложи елегантна точка на това мазно петно.

Жалко само за господин Джон Кери. Той не е съюзник. Той обаче се опита да бъде професионалист и да поддържа човешко достойнство. Лошият спектакъл обаче скоро свършва“, написа Захарова във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    35 10 Отговор
    Е гаси шамара, чак мене ме заболя, а Обамката навярно още с търка бузата.

    Коментиран от #4

  • 2 909 БЪЛГАРИЯ

    17 71 Отговор
    Русия нищо не може да им направи на Американците ! САЩ е богата страна имат много ПАРА и Русия е богата НО незнаят как да управляват богатството . Руският народ живеят МИЗЕРНО И Бедно . А Американският Богато !!!!

    Коментиран от #13, #27

  • 3 дет мароз

    14 59 Отговор
    те американците са си го преместили заради некви си пияндури пиещи препарат за почистване
  • 4 Истината боли

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Една пословица гласи:
    Да убиеш човек с думи боли повече отколкото с бой!
    При едно услови, да не е елементарен като теб!

    Коментиран от #10

  • 5 Алекс

    14 42 Отговор
    Абе, къде го видяхте този шамар. То бива наивност, но в случая тя става канцерогенна. Някой навлиза в секретните ти сайтове, намесва се грубо в президентските избори и тогава, когато се защитиш, същият този някой заема позата на пазител на морала. И вместо да оценим по достойнство не шамара, а ритника, с който американците гонят тези престъпници, пишем глупотевини, как престъпникът раздава правосъдие с шамари.

    Коментиран от #7, #28

  • 6 РЕАЛНО

    26 6 Отговор
    Хааххаха...Марчето направо ги е размазала...Такова изказване във дипломацията се нарича-всеки следващ коментар ще е оправдание....
  • 7 ссссссссссссссссссссссссссссс

    41 2 Отговор

    До коментар #5 от "Алекс":

    И къде са доказателствата бе пич-само празни приказки....Ако имаха доказателства-досега 100 пъти да ги бяха показали...Това е просто тъпа игра на губещи политици...
  • 8 Диди

    7 30 Отговор
    Алекс абсолютно си прав.Американското правителство е длъжно да защити народа си.За съжаление има много хора,които не разбират това.Решението за санкциите е правилно.А тези дипломати ако не напуснат Америка,те вече са си загубили имунитета,би трябвало да ги пъхнат в затвора.
  • 9 Бай хой

    29 6 Отговор
    Лечо, май само на теб трябва да се обяснява по дълго.
    Когато обвиняваш някого в нещо е редно да представиш някакви доказателства.
    Дори само мисълта че някой може да се намеси и повлияе на изборите в сащ е обидна за американския народ. И ако наистина това се е случило то виновни са единствено администрацията на обаньаньа. Сами си вкарват авто гол и се чудят защо никой не ги евава за слива. Имаше скандали с подслушвания и те отшумяха. Сега абсолютна нагла агресия с хвърлени обвинения без абсолютно никакви доказателства, базирани само на предположения. И нобеловият лауреат за мир ще налага санкции. И то какви. Скъсване на дипюоматически отношения. След това може би обявяване на война? И това точно след като се постигнаха реални резултати в разрешаването на кризата в близкия изток която разпали самия нобелов лауреат.
  • 10 ссс

    4 12 Отговор

    До коментар #4 от "Истината боли":

    Пословици бол, например, друга гласи - Дума дупка не прави ! Та, коя викаш е по правилна ?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Диди

    3 21 Отговор
    Сега Русия ще изпрати 35 американски дипломати обратно в Америка.И шоуто продължава.По друг начин Русия няма как да се изяви.Пак казвам,в случилото се.Америка е права.

    Коментиран от #23

  • 13 дърт комунист хахаха

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    ТИ БОЛЕН ЛИ СИ?
  • 14 асоциации

    30 2 Отговор
    Не знам защо, но като чуя Обама и се сещам за Плевнелиев и обратното!? Не знам защо може ли някой да ми обясни !?!?
  • 15 Маша

    12 1 Отговор
    Росене, да ти имам руския...
    Вместо "нобеловият лауреат се изхитри да постави вместо елегантна точка мазно петно...", ти превеждаш: "нобеловият лауреат успя да сложи елегантна точка на това мазно петно".
    Ехооо??? Кой не е учил руски като хората?! А как ли си превел другата част от текста, направо не ми се мисли...
  • 16 Бай хой

    7 6 Отговор
    Как го изплющяааааа. Направо ми се стори че обаньань.потъмня от яд.

    Дидке ма в кухнята при черпаците не сте ли чували за реципрочни действия и норми. Това е нормална практика при дипломатическите отношения. Ши та понижим от готвач в колега на оня с конья дет мий чинии. И напротив напълно ненормално и неприемливо е да обвиняваш някого без да представиш доказателства.
    И едно пояснение за неуките и необразовани като теб обвиненията се изплющяха по неофициалните канали като туитър и ежк, докато санкциите са съвсем официални. Те това трябва да ти говори че има доста съмнителни намерения обаньаньчо.
  • 17 Киро

    7 14 Отговор
    Ауу, неква фльорца казала нещо по адрес на някой си!

    И вече "звучен шамар" било...ХАХА

    Това ясно е да се посъбудят малко ушанките - фенове на фалиралите алкохолици!
  • 18 Щом мечката играе в комшията . .

    11 5 Отговор
    Шамари ще се перкат и у нас! Търпение нямам да гледам Маша и мечока как радостно ги посрещатме у нас. СЛАВА РОДСИИ!

    Коментиран от #22

  • 19 Истината

    11 5 Отговор
    "Диди" и на теб ли ти плащат много или просто обичаш да ръсиш наивни глупости? Но да запитам "начетените" сороси- В момента знаят ли какво се опитва да направи Обама? Това от което той има необходимост в момента, е да предизвика по някакъв начин световен катаклизъм. Само тогава той ще продължи да бъде президент и вероятно ще се сбъдне пресказанието на Баба Ванга, че ПОСЛЕДНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ БЪДЕ ЧЕРЕН! И наистина ще бъне жалко.
  • 20 ссссс

    9 3 Отговор
    Мила Диди колко си добричка...Киро хлопа ти цървуля.Хахаххахахххххххххххх
  • 21 00002

    16 5 Отговор
    ДО 909 да бе русия нищо не може да направи, само за има няма 4 години превърна гетото в бананова република САЩ без банани, а от червен задника на кениеца стана тъмно лилав от банани.Три седмици преди да го извадят от клетката започна да квичи за да го чуе някой, да обаче бананите вече са изядени.Дълга стана 75 трилиона /сумарно външен и вътрешен/ гетото няма пари за 60 млн.подали молби за купони за храна.Реалнвата трайна/не вмеменна/ безработица е 27 млн. души. Както каза ДЖ.Стиглиц/амер.икономист/ ние САЩ сме бананова република но даже без банани.
  • 22 Мършата

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "Щом мечката играе в комшията . .":

    Мършите ще ядеме ли шамари? Ако е възможно имам и друг въпрос - В момента се чудя на фона на колосалните ви условия за водене на мощна и безкомпромисна пропаганда, защо залагате на гол популизъм? Чета новините и просто нямам вече за какво да се "закача". Де да бях от вашата страна, че ако имаше как и малко да ми се плаща, какво творчество бих проявил.... Ама уви
  • 23 Трол

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    Сега разбра ли колко е тъп коментара ти?

    Коментиран от #24, #29

  • 24 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Трол":

    "За Диди или добро или нищо" :) Само, че има и продължение, което тя надали знае: "освен истината!". Не че можа да я асимилира и приеме.
    Добре е, че се опитва да пише. Ама още не й се отдава много да мисли отвъд наивните, масмедийни промивки.
  • 25 волен сидеров

    5 1 Отговор
    Не ги мислете руснаците.ние оцеляваме вече 26 години и все по зле става-свикнахме -само къде озверяваме все повече.така и те си карат като нас и при две чаши водка може да стане за путину за родину и вперьод... мислете за хамериканците,че те ако са в положението на руснаците или на нашият обикновен работещ народ или пенсионери -ще ми е много интересно колко време ще им отнеме да си теглят куршума,а имат всички и оръжие в къщите си....е то и това наближава де особено към лятото-айде наздраве
  • 26 Azazel

    4 10 Отговор
    Абе, пичове, вие в този форум съвсем се самозабравихте... На кого трябва Обама да показва доказателства, на вас ли?! Подозренията и обвиненията за такава намеса в изборите САЩ съществуват от няколко месеца и факта, че Обама налага тези санкции, при това - доста избирателно (не срещу всички руски дипломати и всички руски консулства, а срещу конкретно посочени) едва сега, означава, че едва сега съответните служби са му представили неоспорими доказателства за това - кой стои зад кибератаките. И, колкото и да ви е странно, това, че не е намерил за необходимо да разпрати пресрелийз с доказателствата (които несъмнено, като всяка разузнавателна информация, съдържат засекретени данни...) до хората, дето коментират във форума на Факти, не ги омаловажава. Обама отговаря единствено пред американските избиратели и те на два пъти са му гласували такива правомощия...
  • 27 българин

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    Приятелю 909 БЪЛГАРИЯ- извади си главата от г.за и погледай малко руска телевизия. Или пък дай 600 лева и посети Москва или Санкт- Петербург и после ги сравни с циганията в София.
  • 28 наивен

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Алекс":

    Не знам Алекс ли си или "МНОГО СИ ТЪП САШЕ". Не знам за кого излязоха доказателства че подслушват съюзниците си и си врат гагата навсякъде!!!!!!!!
  • 29 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #23 от "Трол":

    я ти пак ли си тук?разкажи ми за тва колко се изселиха от източно алепо?още ли са под 20 хиляди?разкажи ми кои спечели баса които толкова се напъваше да хванеш с мен :)))!!!
  • 30 tost

    2 2 Отговор
    Oбаньона толкова се е ядосал от руския шамар ,че чак е почернял от яд :)))
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 българин

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Titul":

    За екскурзия в Сибир не съм писал, а за едни от най- красивите градове в света, най- малко пък познавам колегите Ви алкохолици от Азия. А пък Вие по- далече от Филиповци не сте ходили????? И от Искъро по длибоко нема...

    Коментиран от #34

  • 33 909 БЪЛГАРИЯ

    4 3 Отговор
    До българин (циганин) ами аз живея в Москва за какво да давам 600 лева? Ами дай ти и ди извън Москва и Санкт -Петербург да видиш как живеят 200 години в страни селяните !
  • 34 ссс

    3 6 Отговор

    До коментар #32 от "българин":

    А ти какво знаеш за Санкт Петербург ве пич, бил ли си там или само на пощенска картичка си го виждал ?? Защото аз съм бил там и не един път ! Красив град е спор няма, Аврора, Невски, Нева, Фонтанка мостовете, Ермитажа, Мариинка, прекрасни църковни храмове и т.н.Но всичко това е вънщна показуха, дето викат руснаците за пред хората ! Ти лично влизал ли си в дворовете между блоковете, та да видиш каква е мизерия !? Вървиш си например по Невски Проспект, всичко е точно, скъпи магазини и кафенета, чистота и т.н. Но ако свърнеш под някоя дворова арка и изминеш само 20-30 метра какво ще видиш, знаеш ли ? Охлузени фасади с паднала мазилка и препълнени боклукчийски казани с не много приятен мирис и от едната страна на кофите се хранят кучетата, а от другата страна плъховете, които са малко по малки от кучетата. Така, че аре по добре да не говорим за един от най красивите градове в света. П.с. Не фейквам и не лъжа, ако желаеш мога и линк да ти дам, а ако не вярваш забий в Яндекс или Гугъл : Питерские дворы - фото и ще видиш много "красиви" места. И да не се обидиш ?
  • 35 ПРевозача

    0 2 Отговор
    "Удивително е, че след като не успя да регистрира каквито и да е постижения на международната арена в своето президентство, нобеловият лауреат НЕ успя да сложи елегантна точка,А ВМЕСТО това мазно петно."
  • 36 Българин Руски

    4 1 Отговор
    ....Абе пука ми ,че нещо гнило ставало в Дания или в Бонгоклония!Българската земя е попила много робска и руска кръв! Бог високо- САЩ далеко! България никога не е била приоритет за ,,акъллиите,,или за ,,акълодаващите,,от задокеана бонговци! Напротив -когато България е била в затруднение ,ТЕ (Америка,Англия,Германия,Франция и др.) винаги са били ,,на другия бряг,,!....А ние ,,уникалната нация,, винаги сме ,,оглозгвали ,,раката която ни храни и изправя на крака! ДА Русия била бедна държава-така е ,но богатия никога не помага,богатия поробва!Унищожаването на българския род не е от вчера !След Априлското клане (1876г)е извършено от турците,но те са били само ,,оръжието ,а идеята е английска и американска! А ми като ви се мре вървете в америка и англия ние искаме да си живеем в България, а това за да стане реално и ,,безболезнено,, може да се осъществи само с помоща на Русия! Всичко друго са опити за защита на ,,едни изплюскани пари ,,коита ,,Америка за България,, е прахосала по алчни продажни к....даци отявлени и осъзнати гейове(срам ме е да ги нарека българи)!
  • 37 Истината

    1 0 Отговор
    "Ссс" а по-полека! Тука гледам че много се изсилвате с "909..." кой къде живее и какво е видял. Първо да запитам какво правят в Русия отявлени СОРОСИ?-за провокации? Второ-много повърхностно се поднасят нещата. Ами че същите неща ще ги видите във всяка европейска столица. Нещо повече-във вагоните на метрото във Виена, на няколко пъти ми се наложи да прескачам купища боклуци по пода!!! Не искам да коментирам сега какво е в Париж и Виена- там сега е не само мръсно,там е СТРАШНО!

    Коментиран от #38

  • 38 ссс

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Истината":

    Точно ти путиноидче се изсилваш разтягаш да доказваш, че не си камила, та и аз да те питам, чий мур дириш в страшната Гейнопа и в Париж и Виена ?
  • 39 Истината

    1 1 Отговор
    Еее,каква е тази истерия? Да не би, да си жена? Те реагират така на истините!

    Коментиран от #40

  • 40 ссс

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Истината":

    Истеричка си точно ти май, льолик, като нямаш някакъв смислен отговор и не знаеш какво да напишеш, започват се празните приказки и дрънкане на разни врели не кипели.
  • 41 До ССС

    1 1 Отговор
    ССС ако си бил в Консерваторията знаеш ли как е технологията да се консервираш? Бил ходил и ще отваря на слепите очите! Дзурльо, значи имало показуха, а иначе са зле така ли ? А кой ги управлява не дзурлек? Кой им налага санкции? Кой ги провокира за война с голям зор? Ние ядем .айната а после им се надсмиваме. Кой ни дава право да гласуваме за санкции против Русия а дзурлек? Кои сме ние, чавка ли ни изпи акъла а дзурльо? Когато туй дето го имаме е тяхно дело а от прехвалените ти деРмократи следа на нова икономика и нишан няма. Те Русите са под Американска Конституция и американски административен контрол. Нали си чувал за ОЛИГАРСИ? А дзурлек? Нали знаеш че икономиката чрез американските олигарси в Русия, се изнасят в САЩ? Че Путин полага бавни и трудни стъпки да ги убеди че парите трябва да са в Русия. Дзурлек ти си като козата дето се смее на овцата че и се виждало под опашката. Дзурлек си се родил и такъв ще си останеш. Въпреки колониалния си статут Русия е непокорма и очарова ЦЯЛ СВЯТ! Затова и Путин е номер #1 от Форбс за 2016. А напрай съ ся че някой тъ вика и чезвай! Дзурлек бил ходил. То и кучето гледа касапина ама касапин не стана!

    Коментиран от #42

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания