Тема: Украйна

30 Декември, 2016 15:09 2 247 18

Украйна се готви да съди Русия

  • украйна-
  • съди-
  • русия

Причината е нарушаване на Договора за дружба, сътрудничество и партньорство

Украйна се готви да съди Русия за нарушаване на Договора за дружба, сътрудничество и партньорство. Това заявява в интервю за „Укринформ“ украинският зам.външен министър Вадим Пристайко. Той заявява, че искът се е подготвял в продължение на година.

„В договора е написано, че Русия уважава териториалната цялост и ненарушимостта на границите. Сега се позоваваме на този член и отиваме на съд“, казва Пристайко. Украинския дипломат коментира и призивите за скъсване на дипломатическите отношения с Русия, прекратяване на безвизовия режим и споразуменията, сключени през последните 20 години.

„Ние всички трябва да гледаме и да анализираме до какво ще доведе това. Например, ако споразумението за пенсиите в рамките на ОНД бъде прекратено, на бабата, която е заминала за Русия, ще й прекратят изплащането на пенсията. Кой ще пострада повече от това?“, заявява Вадим Пристайко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    18 6 Отговор
    украинци...измислен народ от Ленин и Сталин! Още измислени езици/народи от Европа: беларуски, татарски, молдовски, македонски, помашки, черногорски, бошняшки, косоварски, белгийски, фламадски, валонски, люксембургски, швейцарски, австрийски, елзаски и т.н. Народи измислени по принципа на разделяй и владей! А виновни за тях са Франция, Англия и най-вече САЩ!!! Господ да ги накаже мръсните капиталисти/соросоиди с тяхната мултикултурност скапана...

    Коментиран от #2

  • 2 ссс

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Значи викаш украинци няма, и тези мъже на снимката са все руснаци с промити мозъци, така ли ??http://www.bagnet.org/storage/01/19/06/28/729_486_560d5bd816842.jpg

    Коментиран от #3, #5

  • 3 калъч

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ссс":

    Кубански казаци.
  • 4 волен сидеров

    16 2 Отговор
    Ей много тъпи украинци-кво ще търсят в евросъюза-абе влезте си в новосъздаденият съюз на азия и си карайте работата с руснаците и азиатците и всичко ще е на шест-за какво ви са тези търтеи и кръвопийци от европа,-и какво произвежда вече европа ,че да си заслужава съюза-те зависят от тях а не обратното-европа няма нищо вече-те са само консуматори....
  • 5 Трол

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "ссс":

    Ми освен да ти се посмеем малко друго не ни остава!

    Коментиран от #6, #13

  • 6 ссс

    1 6 Отговор

    До коментар #5 от "Трол":

    и да се смееш и да плачеш, все тая, трола си е трол

    Коментиран от #7

  • 7 Трол

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ссс":

    За трола аз съм го изтопосал в ника си! А за малките букви...всички знаем кой пише така!

    Коментиран от #8

  • 8 ссс

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Трол":

    да де льолик, аз точно заради ника ти те нарекох трол. ти ко убиди ли са ?
    эа малките букви не се коси, капс-лока нещо отказа, сега ще го опрая за нула време.

    Коментиран от #9

  • 9 Раптор

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Явно ръсиш глупости по почти всички статии. Като прочетох коментарите разбрах, че не само аз ти се смея на бисерите, но като гледам не ти помага. Ми дерзай нали все пак и ние трябва да се забавляваме с такива като теб. Казваш капс-лока ти отказал. Вярваш ли си, защото според мен не е само той, но това е друг въпрос. Ще спра до тук, за да не съм груб все пак са празници. Патриота писал коментара си под №1 много добре и вярно го е написал, но човек трябва да има и нещо под косата, за да го разбере.

    Коментиран от #10

  • 10 ссс

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Раптор":

    Я па тоя ! На каждой бочке затычка (тампакс) и на каждой кастрюле крышка. На теб тейку ти не ти ли е казвал, че не бива да си подлагаш попката там където други си мерят паламарките ?? Питай го утре и ще разбереш, че не си прав. И да ни съ убидиш ? Мир Дружба Жвачка !

    Коментиран от #11

  • 11 Раптор

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "ссс":

    Не мога да се обидя от индивид като теб. Ниска топка си ми колкото и да ми се правиш на интелигентен. Твърдиш, че си мериш паламарката и с кого точно я мериш? С трола или с патриота? Като гледам и двамата те превъзхождат. Учудващо е, че изобщо имаш паламарка. Мислех, че си третополов.

    Коментиран от #12

  • 12 ссс

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Раптор":

    С трола или с патриота, това не е на магарето работа. А ти ако имаш някъле некакъв сърбеж, оправяй се сам . Сети ли съ за ко става дума и да ни съ убидиш ??

    Коментиран от #15

  • 13 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Трол":

    ти имаш да отговаряш на въпроси ,специалисте.как нарече путин изселването на източно алепо към идлиб?и кои спечели баса дето толкова държеше да сключим?

    Коментиран от #16

  • 14 909 БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор
    Украинците са племе измислено и продажно !!
  • 15 Раптор

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "ссс":

    Ти за мен не се притеснявай. И преди ти писах, че не мога да се обидя от индивид като теб.

    Коментиран от #17

  • 16 Трол

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Аз съм ти отговорил и то няколко пъти. Нали коментираш теми преместени назад -2,3...150-та страница! Върни се и ще видиш, прочетеш и научиш нещо, най-вече колко си ограничено. Стига си квичало, като коледно меню! Стана вече за посмешище. И в ПиК и в Блиц, където си редовно ти набиват канчето. Не мога да разбера-обичаш да те насилват ли? На това му се казва мазохизъм.

    Коментиран от #18

  • 17 ссс

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Раптор":

    По добре като мен, от колкото като теб - отстъпник и пополизец.
  • 18 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Трол":

    да отговори ми и ти изтриха постовете щото бяха обиди и глупости.та чакам сега да ми отговориш ,защо путин нарече изселването на хората от алепо наи-голямата хуманитарна операция на съвременния свят?тичаше след всеки ми пост до скоро да ме питаш кво стана с баса,а сега ми бил отговорил ама не е ясно къде :)))!!!!та чакам .ще те спукам от този въпрос .иначе се вижда кои е профи спамяча ,блиц,пик и т.н. саитове на пеевски са мястото ,а?само да те успокоя не пиша другаде освен тук!та чакам да ми отговориш на въпросите!
Новини по държави: