1 Януари, 2017 11:42 1 578 5

Подобни атаки целят да посеят хаос в Турция 

  • турция-
  • реджеп ердоган

Ние ще запазим хладнокръвие като нация и никога няма да отстъпим, се казва в декларацията на президента Ердоган

Подобни атаки целят да посеят хаос в Турция  - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще се бори докрай срещу всички атаките на терористични групи и техните подкровители, предаде ТАСС. По думите му подобни атаки не са независими от събитията в региона. Турция е твърдо решена да унищожи източника на подобни заплахи и атаки, закани се той, цитиран от агенцията.

Като нация ние ще се борим докрай не само срещу въоръжените атаки на терористични групи и на силите, стоящи зад тях, но и срещу техните икономически, политически и социални атаки, каза Ердоган.

Те се опитват да създадат хаос, да деморализират нашия народ и да дестабилизират страната ни с отвратителните атаки, насочени срещу цивилни. Ние ще запазим хладнокръвие като нация, ще се сплотим още повече и никога няма да отстъпим през подобни мръсни игри, се казва в декларацията на президента, разпространена днес


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    4 5 Отговор
    Империята отвръща на удара,краварите наказват и Турция задето кривна от пътя на кървавият петрол.
  • 2 незнайко

    1 3 Отговор
    Почвам да вярвам, че само Турциа може да се справи с тероризма. Ч Н Г
  • 3 No Fes

    5 3 Отговор
    Трябва да се махне терориста Ердоган и всичко ще се оправи.
    Колкото по рано го разберат толкова по малко кръв ще се пролее.
  • 4 Хасан

    1 2 Отговор
    Но фес.. И защо си против демократично избран президент?? Какво ти е направил?? Спря потока от бежанците дето баба ти Меркел покани
  • 5 Балкански

    0 0 Отговор
    Този джентълме ми харесва все повече . Приюти повече от пет милиона чужденци , и наистина ги трепи терористите ,макар че се оказа сам в тая каша. Евопа трябва наистина да му благодари. За сега той държи ключа на спокойствието ни . Искам да бъда обективен и честен , не всяка държава сама би се справила с такъв мащабен проблем .
Новини по държави: