Last news in Fakti

1 Януари, 2017 18:59 3 343 1

Стотици евакуирани от кръчма, след като идиот подпалил коледна елха със свещ

  • евакуирани-
  • пожар-
  • кръчка-
  • подпалил-
  • свещ-
  • актън

В потушаването на пламъците са се вклучили пожарникари от поне 8 съседни квартала

Стотици евакуирани от кръчма, след като идиот подпалил коледна елха със свещ - 1
Снимки Туитър

Стотици празнуващи са били евакуирани в навечерието на Нова година, след като "идиот подпалил коледна елха със свещ" в западен Лондон, пише изданието "Мирър".

Свещ стана причината за опустошителен пожар в кръчма в навечерието на Нова година. Инцидентът причини мащабна евакуация на стотици хора, като някои от тях са били принудени да избягат през покрива на заведението.

Драматични кадри, публикувани в социалните мрежи показаха как над покрива на кръчмата The Aeronaut, в западния лондонски квартал Актън, се извиват гъсти облаци черен дим.

Стотици евакуирани от кръчма, след като идиот подпалил коледна елха със свещ

Стотици евакуирани от кръчма, след като идиот подпалил коледна елха със свещ

Инцидентът, който станал причина за евакуацията на около 350 души, е възникнал малко след полунощ, когато един от посетителите подпалил коледната елха със свещ, разказват очевидци.

От противопожарната служба на Лондон все още разследват инцидента и не са се ангажирали да оповестят официалната причина за пожара.

За да потушат пламъците, на място са дошли пожарникари от Актън, Чизик, Парк Роял, Хамърсмит, Ричмънд, Уилсдън, Северен Кенсингтън и Уембли.

Като предпазна мярка е бил евакуиран и полицейският участък, намиращ се в непосредствена близост до изгорялото заведение.

Стотици евакуирани от кръчма, след като идиот подпалил коледна елха със свещ

В официално изявление, направено от противопожарната служба на Лондон, се казва, че огънят е бил потушен в 06:24 българско време в неделя сутринта. Съобщава се още, че пламъците са унищожили цялата сграда — половината от приземния етаж, целите първи, втори и трети етаж, включително и покрива на сградата.

Жители на Актън публикуваха снимки и видео от пожара в социалните мрежи.

Acton fire #acton pic.twitter.com/nn9rDUsqmw

— Michael Li (@Li_vingTheDream) January 1, 2017


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Затова запада тяхната култура, защото са тъпи! Добре че вземат умове от нашите, иначе ще пропаднат. Порите са им замъглили окончателно мирогледа.
Новини по държави: