2 Януари, 2017 12:08 3 170 4

Германия на нокти: Терористи на ИД влезли в страната

  • германия-
  • терористи-
  • даеш

В момента тече издирване

Четирима терористи на Ислямска държава може да са пристигнали в Германия от иракския град Мосул, съобщи „Билд“.

Германските сили за сигурност са получили информацията от своите колеги в Австрия. Споделени са били и имената на предполагаемите терористи. Смята се, че те са преминали през Гърция. В момента тече разследване по случая. Заподозрените се издирват.

В Германия е обявено високо ниво на готовност за терористични атентати. Това стана след атаката над базар в Берлин, която отне живота на 12 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рес еоод

    7 1 Отговор
    та нали бабата ги покани
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    3 0 Отговор
    Въпросът е колко хиляди терористи са влезли. Защо се опитват да залъгват хората, че има няколко терориста и те са се вмъкнали? А 12г момче, което се било "саморадикализирало" - родено и израстнало в Германия, но заложило две бомби на коледен базар. То е типичен пример за интеграцията в европейските ценности - точно нулева.
  • 4 бисер

    0 0 Отговор
    ей ,тия гърци много долна нация
Новини по държави: